Leiskoláztuk őket (Magyar - Holland 0:4)

Hócipő szerkesztőség
2011. 03. 26.

- Talán megijednek a piros meztől.


- Végtére is ugyanolyan, mint a spanyoloké, nem?


- Te mit akarsz itt? Hát nem olvastad a Nemzeti Sport szakértőit,
hogy 2-1-re nyerünk, de legalábbis döntetlen?


- Jól van gyerekek, mutassuk meg a hollandoknak,
hogy is kell focizni!


- Fogadjunk, nem találod ki, melyik lábammal fogom ellőni!


- Fejjel még elérhetem...


- Ezt a derékszöget csináld utánam!


- Golyót, légy szíves!


- Legalább egy emlékezetes cselt mutassunk be!


- Grrrrr!


- Három már megvan, a ráadásra azért már ügyeljetek!


- Úgyhogy te menj innen jó messzire!


- Legalább a rokkantkísérőket gyűrjük le!

Fotó: Farkasházy AttilaNem szokásunk a bezzegeskedés, de mi már előző számunk címlapján megmondtuk, mi fog következni, hiszen a tegnapi mérkőzés hajrájában két rokkantkísérő is megpróbált csereként pályára lépni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.