Leiskoláztuk őket (Magyar - Holland 0:4)

Hócipő szerkesztőség
2011. 03. 26.

- Talán megijednek a piros meztől.


- Végtére is ugyanolyan, mint a spanyoloké, nem?


- Te mit akarsz itt? Hát nem olvastad a Nemzeti Sport szakértőit,
hogy 2-1-re nyerünk, de legalábbis döntetlen?


- Jól van gyerekek, mutassuk meg a hollandoknak,
hogy is kell focizni!


- Fogadjunk, nem találod ki, melyik lábammal fogom ellőni!


- Fejjel még elérhetem...


- Ezt a derékszöget csináld utánam!


- Golyót, légy szíves!


- Legalább egy emlékezetes cselt mutassunk be!


- Grrrrr!


- Három már megvan, a ráadásra azért már ügyeljetek!


- Úgyhogy te menj innen jó messzire!


- Legalább a rokkantkísérőket gyűrjük le!

Fotó: Farkasházy AttilaNem szokásunk a bezzegeskedés, de mi már előző számunk címlapján megmondtuk, mi fog következni, hiszen a tegnapi mérkőzés hajrájában két rokkantkísérő is megpróbált csereként pályára lépni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/19  •  IX. 9. – IX. 22.
SZÁJMASZK HELYETT AGYMASZKOT VETTEK! PETIPOLY avagy KÜLGAZDÁLKODJ OKOSAN: Kiszedhető kétoldalas társasjáték, amelyet visszafelé kell játszani! Para-Kovács Imre: a hatalom mindig a nyakunkon térdel, és azt ordítja, hogy csak a párbeszédnek és a higgadt vitának van értelme Farkasházy Tivadar elképzelte, ahogy egy macedón bróker, egy belarusz traktoros, egy magyar böllér és egy orosz hússaláta egy asztalhoz ül Smuzewitz Ilona megtudta, Szijjártó nem alszik, mert az élete 100%-át tölti munkával Bartus László: Trump csodafegyvere Dési János: hogyan lesz a zsidó házinyúlból veszedelmes ragadozó Avar János szerint egyre szórakoztatóbb, ahogy az új pártállam szakértői szajkózzák, hogy ők a világért sem csinálják azt, amit éppen csinálnak Bakács Tibor Settenkedő stadiont árverez A Heti Kamu beszámolója, hogyan töltötték a karantént egy adriai luxusjachton a kormánytagok 8 oldal Vidnyánszkí és SZFE / még 4 oldal Bödőcs
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.