Péntek/Szombat

Hócipő szerkesztőség
2010. 12. 01. · Hócipő 2010/24

- Dögös vagyok?


- Várjál, valaki megint beléd gabalyodott!


- Te voltál abban a kihajtós újságban?


- Hány évesre festett ki?


- Legfeljebb eljátszom Dürrenmattot.


- Nyugi, a zsűri vakon megbízik benned!


- Miért nem a világoskék szvetterben van?


- Egyenes a Karib-tengerről jöttél?


- Ez jó?


- Micsoda nap, Miklósa Erika, Szíj Melinda!


- Holnap megnézem az X-faktort!


- Lehet, hogy szép nem vagyok...


- Ma szakadt számok következnek.


- Ő az Einstein!


- Nyugi, családban marad!


- Women, women!


- Te kinek a lánya vagy?


- Én senkinek!


- Te állandóan párbajozni akarsz?


- Én vagyok a Wolf Kati?


- Mit énekeljek, a Nicolas Nicolast?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/16  •  VII. 28. – VIII. 11.
MIVEL EURÓPA NARANCSBA ÖLTÖZÖTT ELŐTTE, ITTHON ELSŐ DOLGA VOLT AZ INDEX BEZÚZÁSA Para-Kovács, Smuzewitz, Bakács és két Farkasházy az Indexről Para-Kovács Imre: az Index lemegy a csatornába, a helyén egy bombatölcsér marad, ami megtelik esővízzel, és Mészáros Lőrinc fogja árulni a strandjegyeket Farkasházy Tivadar: Brüsszel úgy működik, mintha a bíróságon az elítélt vétót emelhetne az ítélet ellen Smuzewitz Ilona: Akkor lesz végre rend, ha majd a kormány szervezi az elégedetlenséget és a népharagot Dési János: nem járja hogy egy nyolc általánost végzett iskolacsendőr többet keressen egy kezdő tanárnál, vezessék be a teljesítménybért Trunkó Barnabás örül, hogy Orbán már nem túsza az Uniónak, persze ettől még mi fizetjük a váltságdíjat Selmeczi Tibor már nem mer zöldborsólevest főzni csipetke és répa nélkül, amik a nemzeti színek miatt nélkülözhetetlenek A Heti Kamu a Türk Tanács által szerkesztett új indexen azt olvasta, hogy Karácsony lebontaná a Lánchidat
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.