Nagyon nulla

Ma volt a holnap tegnapja

Farkasházy Benedek
2010. 11. 05.
Három-hármat játszott a DVSC labdarúgócsapata Eindhovenben, az egykori debreceni Dzsuzsákkal felálló PSV ellen... Már ami a kapott gólok és kapufák számát illeti.

Tűz van babám
A tesztüzem alatt összeomlott a fővárosi tűzoltók új riasztási rendszere, amit 186 millióért vásároltak, ráadásul nyugdíjazás előtt áll az egyetlen ember, aki átlátja és érti azt. Úgyhogy tartsunk minden szobában poroltót.

Bérszámfejés
Újra kell számfejteni az októberi béreket, mivel a magánnyugdíjpénztári járulékok állami kasszába történő átirányításáról szóló törvényt november 2-án hirdették ki, másnap elkészültek a tájékoztatók, az új nyomtatványok pedig csak harmadnap, negyedikén kerültek fel az APEH honlapjára. Csakhogy a cégek java ekkorra már elkészült a bérszámfejtéssel, de még a régi szabályok szerint. A könyvelők most újra fejtik, az állam pedig már feji a majdani nyugdíjunkat.

24/7
A legújabb kutatások szerint az autisták agyának homloklebenyében túl sok a kapcsolódás, így az saját magával beszélget. Ez a betegség e nélkül is szörnyű, de, hogy valaki egész életében Hacsek és Sajót hallgasson...

Ozzy a nagy varázsló
Genetikusok megvizsgálták Ozzy Osbourne DNS-ét, és arra a megállapításra jutottak, hogy az énekes szervezete egy egyedi génmutáció hatására tízszer gyorsabban bontja le az alkoholt és a drogokat, mint másoké. Azaz Ozzy egy mutáns, aki már annyit rosszalkodott, hogy e nélkül már rég nem lenne közöttünk. Hendrix, Morrison, Kurt Cobain, Cliff Burton, Michael Hutchence, Bon Scott, Brian Jones, Layne Staley és a többiek most odafentről irigykednek...

Manipuláció
Magyar György elmondta, hogy kolontári károsultakat hívtak be az önkormányzathoz, ahol az állam megbízásából előre gyártott okiratokat akart aláíratni velük egy jogi kommandó. A megállapodás értelmében a károsultak csereingatlant fogadnak el tönkrement házaikért, és lemondanak minden egyéb követelésről az állam javára. A térség fideszes országgyűlési képviselője szerint fel kell lépni a magánügyvédi manipuláció ellen és a szerződéseket fel kell mondani. Mert akkor? Akkor mi lesz? Akkor a károkból származó követelések az államhoz kerülnek? Aki majd jól behajtja ezeket? És mit kapnak a károsultak? Csereingatlant? És? Más káruk nem volt??? Ami azokért járna, arról mondjanak le az állam javára? Akkor ki manipulál itten?

Meleget
Tarlós István Budapest új főpolgármestere bejelentette, hogy december 15-ig rendet kíván tenni a fővárosi aluljárókban, hogy ott „ne tartózkodjanak életvitelszerűen hajléktalan emberek”. Ez 100-150 ember lehet, velük még talán lehet kezdeni valamit. És az az 5-6 ezer, aki nincs szem előtt, erdőkben és építési területeken húzza meg magát... Ők bízzanak a globális felmelegedésben?

Free Prométheusz!
A 2006-os törvénysértő letartóztatások és elítélések ügyében semmisségi törvény elfogadását kezdeményezi Balsai István miniszterelnöki megbízott munkatársa, Völgyesi Miklós nyugalmazott büntetőbíró. A törvénnyel azokat rehabilitálnák, akik 2006. szeptember 18. és október 24. között semmilyen jogsértést sem követtek el, a bíróság mégis elrendelte előzetes letartóztatásukat illetve elítélte őket. A vizsgálatok rövidesen azt is meg fogják állapítani, hogy ugyanekkor a Magyar Televízió székházában nyílt napot tartottak, az épület pedig a sugárzott műsorok színvonalától pironkodva, öngyulladástól kapott lángra.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.