Igazolt

Ma volt a holnap tegnapja

Szabados Gábor
2010. 10. 09.
Míg igazolatlan hiányzás miatt összesen 1,2 millió forintot kell fizetnie tizenkét fideszes képviselőnek, addig a Fidesztől szóbeli dícséretet kapott Szili Katalin.

Sikerpropaganda
A kormány a parlament elé terjeszti azt a javaslatát, hogy ezentúl legalább havonta egyszer játsszon a magyar válogatott San Marinóval.

Kilenc és fél...
A Hócipő több hírforrás egybehangzó állítása alapján közli, hogy már több mint kilenc hónapja Pécs Európa Kulturális Fővárosa.

Sztalker
Szerződést bontott a Budapest Airport a Zóna Taxival, és már ki is írta az új tendert a reptéri taxi szolgáltatásra. A Zóna Taxi tulajdonosa közölte: nem veszi tudomásul a légitársaság döntését, ha kell bíróságra viszi az ügyet, a munkát pedig a szerződés lejártáig folytatják. A Hócipő egyelőre nem kapott választ arra a kérdésére, hogy a Zóna Taxi Ferihegyről melyik bíróságra szállítja az utasokat.

Zagy
Orbán Viktor bejelentette, hogy sikerült megállítania a Dunát.

Jó árfolyam - rossz árfolyam
Egymillió dolláros támogatást nyújt az iszapömlés áldozatainak megsegítésére a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány. „Remélem, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök úr felhívására nyújtott támogatásunk segítséget jelent a tragédia áldozatai számára” - fogalmazott Soros, akinek a felelősségét egyelőre nem vizsgálják.

Kék norvég
Anthony Annan, a Rosenborg középpályása a csapat egyik bajnokiján lökdösődött Andre Murival egy tizenegyest megelőzően, majd megfogta ellenfele heréjét, valamint a fenekét is. Utóbb azzal magyarázta tettét, hogy így akart örömöt szerezni a másként nézőknek.

Maradiak
Pénteken kezdődött és ma fejeződik be Matolcsy György és Simor András washingtoni látogatása. Mind Matolcsy, mind Simor cáfolta, hogy tudomása lenne arról, mi szerint a másik disszidálni akarna.

Joli Dzsóker
Kiszivárgott információk szerint szépen haladnak a magyar nyelv tanulásában Angelina Jolie gyerekei. Magyar társaik arról számoltak be, hogy már egészen jól ejtik ki és használják a bazdmeget, és azt, hogy kapd be.

Másfél
A jelenlegi hat év helyett kilenc évre választaná meg az Országgyűlés a legfőbb ügyészt. A javaslat indoklása kitér arra, hogy ezáltal az alkotmánybírákhoz hasonlóan az „ügyészségnek az Alkotmánybíróság által is hangsúlyozott függetlensége még inkább kifejezést nyer”. A feladvány helyesnek vélt megfejtéseit szerkesztőségünkbe kell beküldeni, a legjobbak között kilenc éveket sorsolunk ki.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.