Neccketrec 47.0

Murányi Marcell
2004. 06. 23. · Hócipő 2004/13
Megérkezett a nyár, mint Demszky agyába a tornádó, mint szocik a hazugsággyárba, amit Laci bácsi szeretett volna leállítani, de nem találta meg a CNC-eszterga meg a reszelőzsír mellett a főkapcsolót. Vagy mint a Zafi.B vírus a merevlemezedre.

Nem győzöm hangúlyozni, csórikám, hogy felesleges Outlook Express-szel, vagy bármilyen más, a számítógépedre telepített levelezőrendszerrel küzdeni. Hiszen ha nincs vírusirtód, vagy az nem eléggé friss - az enyém például minden egyes neccezésnél frissít -, akkor olyan frankó vírusokat kaphatsz, amilyeneket csak nem akarsz. Te minden sz*rt beengedsz a gépedre?

De nem is ez a baj, hanem hogy ha nincs folyamatosan on-line kapcsolatban a géped, mondjuk, egy átdorbézolt Costa Rica-i éjszaka után meg sem tudod nézni az e-mailjeidet. Éppen ezért - különösen így, szabadság idején, azt javaslom, foglalj valami jó kis e-mail-címet, mondjuk a Yahoo!-n. Bárhonnan elérheted. Ez egyébként már nem az a Yahoo!, amiről, mondjuk, egy évvel ezelőtt a Neccketrec nemtudommennyiben írtam. Ugyanis nem kell attól félni, hogy két-három poénos fotó miatt betelik a postaládád, és a küldemények úgy pattannak le róla, mint magyar választóról az EP-kampány, hiszen - legalábbis nekem - már 100 MB-ra emelték a tárhelyet, az eddigi 6 MB-ról. Nagyjából te is tudod, hogy egy sima, nem csatolmányként küldött levél akár 10-12 KB is lehet, már ha van kedved annyit írni, és van egy olyan netmajom, aki el is olvassa. Ha bonyolultabb küldeményt csatolsz az e-mailhez, akkor bizony - kép-mozgóképhang- prezentáció - esetén már hihetetlen mennyiségű adatatot szabadítasz a levelezőpartneredre. Egy darab mp3-ban kódolt nóta 5-6 MB. Na most, ezzel az új Yahoo!-val már nem kell annyira takarékoskodnod, elég csak a derű óráit számolnod, hiszen rengeteg tárhelyet kapsz. Ingyér! Tudom, már húzod a szád, mert tudod, az a tárhelyek sorsa, hogy beteljenek, mert előbb-utóbb minden véget ér, és - ahogyan az a kedves, izomtrikós fiú mondta a SZDSZ kampányában - tavasszal a csajom szülni akar. Mielőtt belebonyolódnál abba, hogy az a halmozottan liberális fiú, három hónap múlva, egy forró éjszakán, egy analóg adatátviteli eljárással önmagának és kedvesének forráskódjait egyetlen új, közös programban egyesíti, valamint, hogy ebből milyen ismeretelméleti gondok származnak, különös tekintettel a csajom kifejezés gazdag, Kosztolányi legszebb magyar szavait idéző hangulatára, higgadj le, és gondolj még egy picit a Yahoo!-ra.

Sajnos a sors igazságtalan, mert én már évek óta ott vagyok a gyetva kis tárhelyemmel, törölgetem-töltögetem a küldeményeket, hogy beférjek, ha te meg most iratkozol be oda, neked helyből megvan a 100 MB, és nem kell különféle csiribirikhez folyamodnod, 10 MB csatolmányt buherálhatsz minden érdektelen kis leveledhez. Tudod, ez olyan, mint a sci-fi novellában, hibernálva utazik a csávó évszázadokig az idegen bolygóra, s mire odaér, már ott van egy olyan szonda, amit az elutazása óta fejlesztettek ki. Na de sebaj.

A levelezőprogramjában könynyen szűrheted a spameket, azaz a nem kívánt tartalmakat, valamint minden megkapott, és minden elküldött levelet és csatolmányt vírusilag megvizsgálnak. Remélem, ott, a Yahoo! szerverein kiszűrik a már említett Zafi.B vírust is, különben mi a fenének írtam ezt a cikket?Laptop
Végtelen macsek

http://www.infinitecat.com/
Karinthy csak két macska volt álmában, de ez eszébe sem jutott volna. Az úgy volt, hogy Frankie macskáról készült egy kép, amit megnézett, majd a gazdája elküldte Sammy cica gazdájának. A végtelen macskatörténet első néhány szereplője - rajtuk kívül - Poozy és Abby. A többit a fenti címen.Digitális Brutál
Trójai repülő

Én nem tudom, lehet, hogy csak egy fake, hamisított kép, az is lehet, hogy igazi. Sőt Trójából oly méltatlanul elfeledett istenek bosszúja.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/8  •  IV. 10. – IV. 23.
Sulyok Papa Doc: Zsidólakás
és zsidóbútor után olvasson
zsidókutya-igénylésekről is!
Para-Kovács Imre: Hamburgerekkel lehet a szemétdombra juttatni a Fidesz nevű állampártot, nem tárkonyszószos pirított pisztránggal! Váncsa István: embercsoport saját magának önszántából ennyire hülye nevet nem találhat ki, mint hogy Talpra Magyarok Közössége Smuzewitz Ilona: az úgynevezett ellenzéki pártok is megmondták, hogy nem Magyar a messiás, de ha olyan nagy a szükség a messiásra, ők vállalják Farkasházy Tivadar szerint a brazil Bolsonarónak Kisvárdára vagy Mezőkövesdre kéne igazolnia, de még mielőtt kiesnek Havas Henrik belecsöppent a Békemenet transzparenskészítőinek mindennapjaiba, és megtudta, azzal fognak vonulni, hogy: Elfoglaljuk Brüsszelt, mert Magyar Péter egy geci! Dési János a miniszterelnök (apjának) hatvanpusztai pálmaházában ugrándozó majmokról Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Tiborcz Istvan árufeltöltőnek állt, hogy belülről foglalja el a SPAR-t.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.