Dolák-Saly dva bratanki

Hócipő szerkesztőség
2010. 07. 28. · Hócipő 2010/15
Dolák-Saly Róbert megtekintette Dömsödön a Dolák-Saly Rajongói Klubot, majd Esztergomba utazott, ahol a L’art pour l’art adott forró hangulatú estét, amelyhez a napi 30 fokos középhőmérséklet is hozzájárult. Ám csak ott jutott eszébe, hogy ha a Rajongói Klubja Dömösön lett volna, akkor megspórol száz kilométert, hiszen az csak egy ugrás Esztergomtól. A rádiókabaré hőskorában Haumann már összetévesztette, és percekig rázta a dömösi rendőrt, hol a dömsödi kultúr. Útjára a Hócipő udvari fotósa is elkísérte.


- Challenge!


- Azt mondják, néha rosszul helyezkedem.


- Telefonálok egy szerelőért.


- Ugye marha jó?


- Megfőzöm ezt a kistehént.


- Nyolcat számoltam rájuk.


- Azt tudjátok, hogy Bleriot repülte át először a pingpongasztalt?


- Holland hátvéd vagyok, szóval egy favágó.


- Kapufa, a spanyoloknak is csak a harmadikról ment be.


- A kicsivel csak beetettem, most jön a nagy!


- Minden nőt meg tudok puhítani.


- Visszavarázsolom a gulyáskommunizmusba!


- Mi rekeszizomra gyúrunk!


- Gyerekek, nincs itt egy prímás?


Vörös Szilárd képriportja
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.