Dolák-Saly dva bratanki

Hócipő szerkesztőség
2010. 07. 28. · Hócipő 2010/15
Dolák-Saly Róbert megtekintette Dömsödön a Dolák-Saly Rajongói Klubot, majd Esztergomba utazott, ahol a L’art pour l’art adott forró hangulatú estét, amelyhez a napi 30 fokos középhőmérséklet is hozzájárult. Ám csak ott jutott eszébe, hogy ha a Rajongói Klubja Dömösön lett volna, akkor megspórol száz kilométert, hiszen az csak egy ugrás Esztergomtól. A rádiókabaré hőskorában Haumann már összetévesztette, és percekig rázta a dömösi rendőrt, hol a dömsödi kultúr. Útjára a Hócipő udvari fotósa is elkísérte.


- Challenge!


- Azt mondják, néha rosszul helyezkedem.


- Telefonálok egy szerelőért.


- Ugye marha jó?


- Megfőzöm ezt a kistehént.


- Nyolcat számoltam rájuk.


- Azt tudjátok, hogy Bleriot repülte át először a pingpongasztalt?


- Holland hátvéd vagyok, szóval egy favágó.


- Kapufa, a spanyoloknak is csak a harmadikról ment be.


- A kicsivel csak beetettem, most jön a nagy!


- Minden nőt meg tudok puhítani.


- Visszavarázsolom a gulyáskommunizmusba!


- Mi rekeszizomra gyúrunk!


- Gyerekek, nincs itt egy prímás?


Vörös Szilárd képriportja
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/16  •  VII. 28. – VIII. 11.
MIVEL EURÓPA NARANCSBA ÖLTÖZÖTT ELŐTTE, ITTHON ELSŐ DOLGA VOLT AZ INDEX BEZÚZÁSA Para-Kovács, Smuzewitz, Bakács és két Farkasházy az Indexről Para-Kovács Imre: az Index lemegy a csatornába, a helyén egy bombatölcsér marad, ami megtelik esővízzel, és Mészáros Lőrinc fogja árulni a strandjegyeket Farkasházy Tivadar: Brüsszel úgy működik, mintha a bíróságon az elítélt vétót emelhetne az ítélet ellen Smuzewitz Ilona: Akkor lesz végre rend, ha majd a kormány szervezi az elégedetlenséget és a népharagot Dési János: nem járja hogy egy nyolc általánost végzett iskolacsendőr többet keressen egy kezdő tanárnál, vezessék be a teljesítménybért Trunkó Barnabás örül, hogy Orbán már nem túsza az Uniónak, persze ettől még mi fizetjük a váltságdíjat Selmeczi Tibor már nem mer zöldborsólevest főzni csipetke és répa nélkül, amik a nemzeti színek miatt nélkülözhetetlenek A Heti Kamu a Türk Tanács által szerkesztett új indexen azt olvasta, hogy Karácsony lebontaná a Lánchidat
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.