Last Minute Rómába (Szlovákia - Olaszország 3:2)

Farkasházy Benedek
2010. 06. 24.
Utazás: kispados repülővel.

Elhelyezés: kétágyas szobákban, egyelőre négycsillagos szállodában, négy év múlva esetleg meg lehet toldani egy ötödikkel is.

Ellátás: a sajtó és a szurkolók részvételével.

Programok:

- A Vatikán meglátogatása, majd beülés a gyóntatópadba, ott száz Miatyánk, száz Üdvözlégy, és százszor elmondani, hogy bedobásnál nincsen les.

- Igazi futballisták (különösen Del Piero és Totti) megtekintése az otthon hagyott öregek házában.

- Utazás Milánóba, az Inter múzeumába, az idén elnyert BL-serleg megtekintése. Figyelem! Az idegenvezetőtől nehogy megkérdezzék, hogy a BL-döntőn miért csak egy olasz játékos játszott az olasz csapatban, és az is miért csak a 92. perben állt be a hármas sípszót közelebbről meghallgatni, mert harap.

- A világbajnokság további meccseinek megtekintése a francia válogatott társaságában. A döntő előtt fejelőverseny.

- Közös, háromfogásos utolsó vacsora. Előétel: brindza tál (felszolgálja: Vittek), főétel: sztrapacska (felszolgálja: Vittek), desszert: zmrzlina (felszolgálja: Kopunek).

Fakultatív programok:

- Új-Zéland legnagyobb, 3200 fő befogadóképességű futballarénájának megtekintése Wellingtonban. Utazás egyénileg, vagy kollektív ásással, a föld középpontján át.

- Oroszlánok elé vétetés a pozsonyi Slovan stadionban, előtte szlovák nyelvlecke.

Stornó biztosítás: most már minek?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.