Piss

Ma volt a holnap tegnapja

Varga Ferenc József
2010. 03. 20.
A Fővárosi Bíróságon pénteken megkezdődött büntetőperében Kiss Ernő nyugalmazott rendőrtábornok tagadta, hogy ittasan vezetett volna és félrevezette volna a hatóságokat. Állítása szerinte az autót egy hasonmása vezette, és ezt bizonyítani is tudja, hiszen amikor a volánnál ülve belenézett a visszapillantó tükörbe, egy addig számára ismeretlen arc nézett vissza rá.

Vigyázat! Hamisítják!
Gyurcsány Ferenc visszatér a politikába - legalábbis erre utal az, hogy pénteken az értékelő beszédének helyet adó Körcsarnok színültig megtelt. A rendezvényen kapható volt az őszödi beszédet tartalmazó DVD díszdobozos kiszerelésben. Hamarosan megjelenik egy különleges dvd, amelyen az őszödi beszéd rendezői változata, alternatív befejezés, és egy exkluzív Gyurcsány-interjú is látható lesz.

Ezért kár volt...
A Somogy Megyei Bíróság kilenc év börtönre ítélte azt az 52 éves szuloki férfit, aki tavaly októberben egy szelet rántott húsért gyilkolta meg saját testvérét. A férfi megbánta tettét és időközben áttért a vegtetáriánus étrendre.

No kia
A BKV-ügyeket vizsgáló bizottságnak írt levelében Hagyó Miklós tagadta, hogy a BKV korábbi megbízott vezérigazgatójától, Balogh Zsolttól egy nokiás-dobozban bűnös pénzt vett volna át. Azóta Balogh Zsolt, ügyvédei javaslatára bejelentette, hogy a választásokat követően úgy fogja módosítani korábbi kijelentését, hogy a nokiás dobozban egy telefontöltő volt, amit minden bizonnyal csak egy hasonmása adott át Hagyó alteregójának.

Háti álomzsák
Egy amerikai cég olyan dzsekit fejlesztett ki, amely hátizsákká és sátorrá is átalakítható, így túrázók számára rendkívül praktikus. Olyannyira, hogy még szúnyogháló is van rajta. Így fejlődhetett ki a csiga és a teknőc is. Amúgy kellemes lehet egész nap azt viselni, amiben aludtunk, és abban aludni, ami egész nap rajtunk volt.

Állat!
Egy perui szörfös már többféle állatot megtanított szörfözni, például kutyákat, macskákat, papagájokat, és nemrég elhatározta, hogy a közkedvelt perui háziállatot, az alpakát is megtanítja erre a sportra. Már csak ő maga nem tud szörfözni, viszont eldicsekedhet egy olyan öltönnyel, aminek szörfös alpaka az anyaga.

Ős VFJ
Amerika legnépszerűbb múzeumában, a washingtoni Természettudományi Múzeumban az emberi evolúció hatmillió éves történetét bemutató állandó kiállítás nyílt szerdán. Az interaktív tárlat egyik érdekessége: a látogatók szemügyre vehetik, hogy néztek volna ki ősemberként. A kiállításon én is látható vagyok, mindjárt az elején! Reggelente borotválkozás előtt pedig magam is láthatom, hogy nézhettem ki ősemberként.

FONTOS!!!
A Szellemekkel suttogó sztárja, Jennifer Love Hewitt kifejezetten nem élvezi a szingli létet. A harmincas éveinek elején járó színésznő nemrég szakított a népszerű sorozat másik főszereplőjével. Szabó Anita, a budapesti Páskomliget utca sztárja még mindig szingli, míg Takács Imre, Balmazújváros sztárja nős, és van két gyereke is. További fontos, és érdekes információkért kérjük, lapozgassák az internetes híroldalakat!

A boldogság titka
Az Ohiói Állami Egyetem munkatársai megállapították, hogy elsősorban azoknak van esélyük tartós és boldog párkapcsolatra, akik tisztában vannak önmagukkal, ismerik saját korlátaikat és erényeiket, s képesek hűek lenni önmagukhoz. Ugyanez vonatkozik a kettős személyiségű skizofrénekre: akik jóban vannak magukkal, boldogabbak lesznek saját magukkal is.

Köpjük ki!
Újabb botrány az élelmiszerpiacon! A kínai hatóságok fényt derítettek arra, hogy a felhasznált étolaj legalább tíz százalékát illegálisan állítják elő, és az olaj erősen mérgező aflatoxinokat tartalmaz. Tegnap magam is ettem egy olajban sült tavaszi tekercset egy kínai büfében, és határozottan éreztem az aflatoxint. Pedig amikor kérdeztem, hogy jó minőségű olajban sült-e, az eladó maga is mondta, hogy „Igen, nadon jó, nincen benne aflatoxin! Nincen, még kici sze!”
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.