Budapesti olimpia és focivébé

Ma volt a holnap tegnapja

Szabados Gábor
2010. 02. 27.
Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje azt mondta: nemcsak olimpiát, hanem futball vébét is szívesen látna Budapesten. Ígéretet tett rá, hogy fog is látni. Ha másként nem, tévében.

Rablók, riadó!
Kiraboltak egy ékszerboltot Budapest XV. kerületében pénteken délután, a bolt tulajdonosa gázriasztó-pisztollyal a levegőbe lőtt. A támadók zsákmányukkal elmenekültek. A tulajdonos szabadlábon védekezik.

W & M
A Világbank elnöke szerint továbbra is bizonytalanság érezhető a világgazdaságban a recesszió utáni felépülésben, a kockázatok nem múltak el, de nem valószínű, hogy „W alakú recesszió” következik be. Esetleg M alakú fellendülés jöhet.

Magyarok Gránátjai
Az RTL Klub Akták című műsorában mutatták be azt a felvételt, amelyről az ügyészség úgy véli, bizonyítja, hogy Budaházy György vezérletével a Magyarok Nyilai követte el az elmúlt évek nagy port kavart terrorcselekményeit. Terveik között szerepelt páncéltörő gránát kilövése a budai Apró-villára, a Gyurcsány család lakhelyére. De tényleg csak egy apró rakéta lett volna. Jó, esetleg több apró.

Térképbukta
Bocskai István, a HM szóvivője szerint összesen körülbelül 10 millió forint kenőpénzhez jutott az az öt hivatásos, magas rangú katonatiszt, akiket vesztegetéssel gyanúsítanak. A tárca belső elhárítása már hosszabb ideje figyelte a térképészeti társaság két hivatásos tisztjét. Akkor csaptak le rájuk, amikor éppen egy nagyobb tétel Nagy-Magyarország-térképet adtak át megbízóiknak.

Páva Szili-sátra
Sajtóközleményben bírálja Páva Zsoltot, Pécs polgármesterét Szili Katalin, aki szerint Páva populista módot választott az általa ajándékozott sátor elárverezésével arra, hogy megszerezze Pécs számára a neves Gyugyi-gyűjteményt. Páva úgy válaszolt, ha nem lenne úriember, azzal vágna vissza, hogy Szili populista módot választott, amikor sátrat ajándékozott neki és csatlakozott hozzá a tubesi éjszakázáshoz.

Visszahívott autók
A nagy, tíz- és százezres autóvisszahívások heteiben a fővárosi önkormányzat a tulajdonában levő cégek vezetőitől több autót is visszahívna, de azok nem mennek. Egyszerűbb a helyzet azokkal az autókkal, amelyek gazdái előzetesben vannak.

A Hócipő leleplezi az NBH-t
Nincs olyan része az őszödi beszéd kiszivárgását vizsgáló NBH-jelentésnek, amely ne tartalmazna titkosított információt - közölte az [origo]-val a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója. Erre hivatkozva elutasították azt a kérést, hogy a jelentés bizonyos részeit megismerhessük. Szollár Domokos korábban az [origo]-nak azt mondta: a jelentés azért nem nyilvános, mert arra vonatkozó titkos információkat tartalmaz, hogyan, milyen módszerekkel dolgozik a titkosszolgálat. A Hócipő - vállalva az államtitoksértés vádját - elárulja: azért titkosak az információk, hogy ne ismerhessük meg Kántor leszármazottait.

Magányosan, odafent
Pénteken reggel a tűzoltók emelőkosárral szedtek le egy férfit az Erzsébet híd tetejéről. Az illető először nem tudott magyarázatot adni tettére, de azután a Kútvölgyi Kórházban, ahová bevitték, eszébe jutott: a kampány elől menekült oda.

Shannon hugi
A 23 éves, magyar származású Shannon Szabadost ünnepli Kanada. A nagyszerű kapusnak óriási szerepe van abban, hogy aranyérmes lett a női jéghoki válogatott, a döntőben kivédte az amerikaiak szemét. Bravó, hugi!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.