Jó étvágyat!

Ma volt a holnap tegnapja

Farkasházy Benedek
2010. 02. 12.
Visszavonta az APEH a melegétkezési utalványok használatának korlátozását, így azokat újra a korábbi gyakorlat szerint lehet felhasználni. Azaz megint bárki vehet és süthet magának ebédre vörösboros túrórudit.

Begyűjtés
Vigyázat! Az álfideszesek után megjelentek az ál SZDSZ-es kopogtatócédula-gyűjtők is. Különös ismertetőjelük, hogy egy Retkes Attila által írt és szignált levelet lobogtatnak.

Üst
Orbán Viktor vidéki kampánykörútján arról is beszélt, hogy ha kormányra kerülnek, egy adott mennyiségig többé nem lesz illegális a házi pálinkafőzés. Arról továbbra sem nyilatkozott, hogy ő mit főzött ki nekünk.

Nehéz fejjel
Pataky Attila, az Edda frontembere szentül meg van róla győződve, hogy a majáknak igaza volt, és 2012-ben „átlépünk egy másik dimenzióba”, azaz eljön a világvége, így már gyermeket sem vállal. Arról nem beszélt, hogy mi lesz a rockkal, ami ugye örök és elpusztíthatatlan.

Onnan
Budapesten majdnem olyan jók a mindennapi élet általános feltételei, mint Londonban, és valamivel jobbak, mint New Yorkban - írja egy vezető londoni gazdasági elemző ház friss összeállítása. Később bevallották, hogy csak webkamerákon keresztül néztek körbe nálunk.

Öt karika
Harmincan akadtak fenn az elmúlt hetekben végzett doppingszűréseken a ma kezdődő vancouveri téli olimpia résztvevői közül. A bolgár bobcsapat tagjai elmondták, hogy nagyon fáztak, és csak ezért nyúltak kokszhoz.

Retro
Széles Gábor - a név apportálásával - kisebbségi tulajdonosa annak a konzorciumnak, amely újrakezdi az Ikarus buszok gyártását. Ezeket főleg az egykori Szovjetunió és Észak-Afrika országaiba szánják - ahol még emlékezhetnek a márkára. A távolsági buszokon színes Videoton tévék lesznek, melyeken kizárólag az ECHO TV-t lehet fogni.

Ornitológia
Szóvivője szerint kacsa, hogy a MOL vételi ajánlatot tett volna az orosz Szurgutnyeftyegaznak, a birtokukban lévő MOL-részvénycsomag kivásárlására. Később lehet, hogy mégis inkább sirály lesz ugyanez a hír.

Kop-Kop
Egy postaládát feltörő kopogtatócédula-tolvajt ért tetten a rendőrség. A gyanúsított elmondta, hogy az ajánlószelvények darabjáért ezer forintot ajánlottak neki, bár ezeket csak jövedelem-kiegészítésként vágta zsebre, igazából a Tesco, Auchan, Interspar, Lidl és más akciós újságok MÉH-es eladásából él.

Pszeudo
Álfogyasztóvédők járják Budapest boltjait, ahol jegyzőkönyvet vesznek fel és magas bírsággal fenyegetnek, de mindig hozzáteszik, hogy ha egy vaskosabb pénzköteget kapnak a zsebükbe, elállnak a feljelentéstől. A boltosok pedig rendre ki is fizetik. Az álbírságot.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.