Híres balítéletek

Hócipő szerkesztőség
2009. 12. 04. · Hócipő 2009/24

- Mester, nem volt les, 3:3! Te Öcsi, ez az angol megbosszulta a 6:3-at!


- A szovjet partjelző benn látta, a negyvenes években is velünk voltak!


- Ez nem az én kezem, hanem Istené!


- Nem látod, hogy kívül vagy a vonalon? - Nem.


- Fejjel, no meg kézfejjel.


- Ha azt mondja hands, nem lesz messzi tőle!


- Melyikre vetődjek?

1. 54-ben az utolsó percben Puskás egyenlít, de az angol Ling lesért nem adja meg, ám a tévedését igazoló felvételt csak nemrég ismertük meg.

2. 66-ban Hurst lövése a felső lécről a vonalra vágódik, az azeri Bahramov benn látja, vb-győztes Anglia. Tudósok kielemezték, ő is tévedett.

3. Maradona sosem vallotta be teljesen, miről ment be 86-ban az angoloknak, csak azt ismerte el, Isten keze volt benne.

4. 2002-ben a rendező Dél-Koreát támogatta több bíró, a spanyoloktól 2 gólt elcsalva, ezt azzal, már kinn volt.

5-6. Adriano és Messi két kezessége.

7. Reina a Sunderland ellen nemrég nem tudta, melyikre vetődjék: a bőrre vagy a strandlabdára?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.