Híres balítéletek

Hócipő szerkesztőség
2009. 12. 04. · Hócipő 2009/24

- Mester, nem volt les, 3:3! Te Öcsi, ez az angol megbosszulta a 6:3-at!


- A szovjet partjelző benn látta, a negyvenes években is velünk voltak!


- Ez nem az én kezem, hanem Istené!


- Nem látod, hogy kívül vagy a vonalon? - Nem.


- Fejjel, no meg kézfejjel.


- Ha azt mondja hands, nem lesz messzi tőle!


- Melyikre vetődjek?

1. 54-ben az utolsó percben Puskás egyenlít, de az angol Ling lesért nem adja meg, ám a tévedését igazoló felvételt csak nemrég ismertük meg.

2. 66-ban Hurst lövése a felső lécről a vonalra vágódik, az azeri Bahramov benn látja, vb-győztes Anglia. Tudósok kielemezték, ő is tévedett.

3. Maradona sosem vallotta be teljesen, miről ment be 86-ban az angoloknak, csak azt ismerte el, Isten keze volt benne.

4. 2002-ben a rendező Dél-Koreát támogatta több bíró, a spanyoloktól 2 gólt elcsalva, ezt azzal, már kinn volt.

5-6. Adriano és Messi két kezessége.

7. Reina a Sunderland ellen nemrég nem tudta, melyikre vetődjék: a bőrre vagy a strandlabdára?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/25  •  XII. 4. – XII. 17.
SAJNOS A HÁZELNÖK ÚRNAK IDÉN MÁR TÍZ ROHAMA VOLT Para-Kovács Imre: Doktor Kövért világítótoronyba helyezték, ahol levont a delfinek fizetéséből hárommilliárdot, majd sirályt sütött Váncsa István okoskenyeret hajkurászik a pékségben Bartus László: Putyin medvenyelvet főz Németh Szilárd pacalreceptje alapján Farkasházy Tivadar: Szerezzen a szülő iskolát, műveltséget, tudást a gyereknek, az államnak pont elég a sok stadionnal vesződni Dési János: Hányat tudott Deák Ferenc dekázni? Képes volt-e fejelni gróf Bethlen István? Pedig ők is igazságügyminiszterek voltak Smuzewitz Ilona: Tudatfoglalási vészhelyzetet hirdetett a kormány! Bakács Tibor Settenkedő: Már a havat is ellopják, az elakadt hóekék csak tudatunk tartalmának letisztítására jók Vízcipő: új tudományos rovatunk Magyar Nemzeti Hungarikumtudatot mért a Ludovikán
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.