Ben Hur Late

Ma volt a holnap tegnapja

Varga Ferenc József
2009. 12. 12.
A 2009. decemberére meghirdetett Ben Hur Live előadások dátumai megváltoztak! - közölte az előadás producere, az Art Concerts GmbH. A megváltott jegyek továbbra is érvényesek. A csúszás oka az, hogy Ben Hur és Messala időközben kibékültek, és most várni kell egy darabig, amíg újból összevesznek.

Hús kontra kenyér
Egy nyers húsdarabbal csapkodta élettársát egy középkorú amerikai nő, mert a férfi nem adott neki egy szelet kenyeret. Végül a férfi hozzávágott egy serclit, amitől az asszony eszméletét vesztette.

Bajban Gordon
A magyar miniszterelnök Brüsszelben, az EU-csúcstalálkozó után tartott sajtótájékoztatóján azt nyilatkozta, hogy a válságnak még nincs vége, és jövőre még több munkanélküli lesz. Orbán Viktor szerint a Fidesz 0 %-ra csökkenti a munkanélküliséget - nem csak itthon, de Európa szerte is! Gordon, te nem akarsz választást nyerni? Vagy inkább te is munkanélküli leszel?

Világuralom
A polgári kormány egyik első feladata lesz a külföldiek földtulajdonszerzésének korlátozása - mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője Orosházán. Érdekes lesz majd, ahogy egy angol pali nem tud földet venni Glasgowban, mert nálunk a Fidesz így döntött.

Egy túrót!
Nagyjából félmilliárdos állami veszteség fenyegeti a túró rudira hajazó kínai termék, a Túró Kitty gyártását. A kínai cég nagyösszegű hitelt vett fel az Eximbanktól, ám a törlesztés ezidáig nem kezdődött el. A sorozatgyártás is várat magára. A kínaiak szerint a Túró Rudit előállító magyar technológia alkalmatlan arra, hogy folyamatosan, azonos méretű és minőségű Túró Kittyket gyártson. Az egyik Kitty időközben rátalált egy Rudira, és frigyükből apró kis túrórudacskák születtek, de ezeknek nevük még nincs.

Chercez la szaloncukor
Tizenkilenc szaloncukorból csak öt készül csokiból. A Kosár magazin tizenkilenc cukrot vizsgált, négy kategóriában. A kiváló karácsonyi édességek mellett sok közepest és néhány alig megfelelőt is találtak. Jómagam 20 darabot vettem. Most szedhetem le mindegyikről a csomagolást, hogy megtaláljam azt az 5 csokist!

Mindjárt kész, nyugi!
A munkahelyi stressz világszerte szedi áldozatait. Egy új felmérés szerint a gazdasági válság miatt a vállalatok jelentős százalékánál nagymértékben megugrott a munkahelyi stressz. Ez igencsak ronthatja a dolgozók teljesítményét. Ide most írnom kéne valami poénosat, de olyan ideges vagyok, hogy nem leszek kész időben...!

DemSky
Továbbra is rejtély az a hexagon (hatszög), amelyet a Cassini űrszonda filmezett le a legutóbb a Szaturnusz északi sarkvidékén. Egyes források szerint a Fővárosi Önkormányzat bizonyos felújítási munkálatok idejéig a Szaturnuszra költözteti az Oktogont, ám a kivitelező cég időközben csődöt jelentett, így a nyolc szögből csak hatot tudtak megépíteni.

Numera 0
A prostitúció tíz éve "legális" Magyarországon, de eddig sehol nem jelölték ki azokat a türelmi zónákat, ahol a szexmunkások zavartalanul dolgozhatnának. Miközben a politikusok "osztják az észt", képtelenek egy hatályos törvénynek érvényt szerezni, állítja Földi Ágnes, a prostituáltak érdekvédelmi egyesületének vezetője. Pedig már Gyurcsány Ferenc is kurva országot emlegetett!

Rainman
Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista...

Kinek mi...
Az eszkimóknak a globális klímaváltozás miatt óriási közösségi hűtőszekrényekre van szükségük. Az északi sarkkörön honos népcsoport vadászatából tartja fenn magát, ám a melegedés miatt rövidül a vadászidény, ezért raktározni kényszerülnek. Erre kellenek a hűtőszekrények az eszkimóknak. Időközben egy, az Egyenlítő mentén élő afrikai benszülött csoport bejelentette: azonnali hatállyal bevezetik a kunyhókba a gázfűtést, vagy olajradiátorokat vesznek.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐ



Műsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.