Élharcosok

Hócipő szerkesztőség
2009. 09. 26. · Hócipő 2009/18
NICK HORNBY

"A csapatod tavaly pocsékul játszott. Tavalyelőtt is. Idén is, és jövőre is pocsékul fog. De mi a reménynek élünk."

SALMAN RUSHDIE

"A gyermekek azok az edények, melyekbe a felnőttek
a mérgüket kiönthetik."

DAN BROWN

"Kétezer éve istenek és istennők között élünk. Mára csak istenek maradtak, nők sehol."

KEN FOLLETT

"Hamlettől a világháborúkig a történelem maga szüli a krimiket."

PAULO COELHO

"Isten ott van jelen, ahová beengeded."

UMBERTO ECO

"A kulturált emberek legfontosabb kötelessége, hogy mindig készen álljanak a lexikonok átírására."

JOHN GRISHAM

"Híres író lettem abban az országban, ahol senki nem olvas."

ROBIN COOK

"Ha majd nem fogynak a könyveim, még mindig
visszamehetek agysebésznek.

DANIELLE STEEL

"Ha csupa gazdag hírességről írsz, előbb-utóbb te is az leszel."

J.K. ROWLING

"Minden képességünk megvan, hogy megváltoztassuk a világot. Nem kell hozzá varázslat."

STEPHEN HAWKING

"Az univerzum megérthető a tudomány által, nem kell Istent kérdezni. Ez nem jelenti, hogy nincs Isten, csak azt, hogy nincs szükség rá."

STEPHEN KING

"Az az igazság, mely a hazugság mögé van elrejtve: a képzelet."
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.