Michael Jackson emlékére

Hócipő szerkesztőség
2009. 07. 15. · Hócipő 2009/14
A Kempinski közelében volt a szerkesztőségünk, amikor ott lakott, és napokig hallgattuk a rajongók sikoltozását. Meg voltunk győződve róla, hogy felbérelt tinik, mára vált világossá, mekkorát tévedtünk. Napokig boldog jegytulajdonosok vigyorogtak a kamerákba, akik a másfél millió közül a legközelebb sirathatták. Mi ehhez képest sehol sem voltunk Zámbó Jimmyvel, temetése Kennedyt, De Gaulle-t és Churchillt is lepipálta. Legfeljebb Diana rázta meg annyira a világot, mint Elvis, Lennon s az ő halála. Mi sem találtunk méltóbb búcsúztatót nála, hiszen a show-biznisz legnagyobb alakja távozott Neverlandbe.
- Így kezdtem a Jackson 5-ben!


- Diana szinte az anyám volt.


- Emlékeztek a klipünkre.


- Ez se egy rossz ötös.


- Játszd újra, Sammy!


- Pesten többször jártam.


- Három a kislány.


- Ő se mozgott rosszul.


- Quincy sokat segített nekem.


- Éljen a király!


- Presleyt én is szerettem.


- Őrizzetek meg így!


- Szegény Britney iparkodott.


- Liz mindig kitartott mellettem.


- Szerettem a sildes sapkákat.


- Valamikor én is fekete voltam.


- Ő a legnagyobb!


- Szevasztok.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/14  •  VII. 1. – VII. 14.
Para-Kovács Imre: Apa csak egy van, és apa illiberális demokráciát akar, apa komcsit hajt! Smuzewitz Ilona Szálasi Gergelyt látta a Duna partján, ahogy a Lánchíd romjai között biciklisávot keresett Farkasházy Tivadar: Le a történelemmel! Vigyünk el minden királyszobrot, hiszen gyilkosok voltak, sőt, a fecskeszobrokról is igen rossz a véleménye a repülő rovaroknak Kéri László Orbán győztes csatáiról, ahogy sárkányölő Szent Györgyként lóhátról, lándzsával ledöfte a vírust Dési János szerint hagyjuk a turult, ide már dögkeselyű kell Trunkó Barnabás minden magyar kiskert gazdájáról, Bálint Györgyről Bakács Tibor Settenkedő: Hős az, aki feláldozza magát a haza oltárán, vagy gólt lő a 90. percben Avar János szerint igaza van Vidnyánszkynak, hogy a színművészetis tiltakozóknak politikai motivációik vannak, ellentétben azokkal, akik rá akarják tenni a kezüket A Heti Kamu megtudta, Orbán személyesen fogja az égbe rúgni a tűzijáték rakétait a kolostora erkélyéről
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.