Claudia bájai

Ma volt a holnap tegnapja

Szabados Gábor
2009. 07. 18.
Liptai Claudia rekordösszegért, 3 millió forintért vetkőzik le a Playboynak. A Hócipő cáfolja, hogy gyűjtést indított Liptainak azért, hogy ne tegye.

Budaházy
Három hónappal, október 19-ig meghosszabbították Budaházy György előzetes letartóztatását. Találkozunk október 23-án, a legújabb forradalomkor.

Hajrá, Európa Liga!
A magyar-román (sport)barátság szép megnyilvánulása volt az Újpest-szurkolók szereplése a Steaua-Újpest meccset megelőzően, hogy azután a Steaua ultrái egyenlítsenek a meccsen ezzel a transzparenssel: „Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában? Kilenc hónapig.” Mindkét tábor készül a budapesti visszavágóra.

Neander-völgyi micsoda
A lipcsei Max Planck Evolúciós Antropológiai Intézet kutatói a Neander-völgyiek ősmaradványaiból származó mitokondriális DNS elemzéséből megállapították, hogy a populációjuk meglehetősen kicsi lehetett. Annál nagyobb volt viszont a férfiak micsodája.

Kibetelepülések
Száz kilós bombát találtak Seregélyesen. Ötven házból küldték ki a lakókat, amíg elvitték. Ózdon is kitelepítés volt, ott egy tüzérségi lövedéket találtak egy építkezésen. A szomszédok szerint a visszatelepülők nagy része korábban soha nem lakott ott.

Nem csinál vissza
Nem biztos, hogy a Fidesz, miután hatalomra kerül, mindent vissza fog csinálni a Bajnai-kormány megszorításaiból - mondta a HVG-nek Szapáry György tekintélyes közgazdász, Orbán Viktor Fidesz-elnök egyik tanácsadója. Sokan mások is úgy gondolják, hogy nem visszacsinál majd. Hanem oda.

Kapitány, kapitány!...
A STOP információi szerint a Magyar Gárda Pest megyei kapitánya korábban súlyosan bántalmazta feleségét. A kapitány tagadja a történteket. Különben is: ha igaz lenne, se lenne érvényes, mert azóta fel van oszlatva.

Fokozatosan
A BRFK-n a Magyar Gárda főkapitányát, Kiss Róbertet a törvény vagy más hatósági intézkedés elleni izgatás, valamint egyesülési joggal visszaélés gyanújával készülnek kihallgatni. Esetleg lefokozzák főkapitány-helyettessé.

Kokó illegál
Másfél kilogramm kokaint foglaltak le a vámosok a ferihegyi repülőtéren, amikor egy mexikói állampolgár egy magyar férfinak akarta átadni a mintegy húszmillió forint értékű kábítószert, amiről nem tudott számlát bemutatni.

Bárdosi világi szumós
Bárdosi Sándor aranyérmet szerzett a szumósok 85 kg-os kategóriájában a tajvani Kaohsziungban zajló Világjátékokon. Egykori, kötöttfogású kiválóságunk a Hócipőnek úgy nyilatkozott, hogy szeret több lábon állni.

Bajnai, bankárok, Babits
Bajnai Gordon bankárokkal találkozott, amit Babits Mihály tudósítása nyomán úgy írhatunk le, hogy „Bús Bajnai barna balkonon bankárokkal bajmolódott...”

Gárda a WC-ben
A Jobbik gárdaegyenruhás bevonulása nyomán a szociáldemokrata EP-frakció arra kérte a testület elnökségét, szerezzen érvényt a házszabálynak, amelynek értelmében katonai és félkatonai szervezet uniformisában nem lehet az ülésterembe lépni. A gárdaegyenruhát ezentúl a karján viszi be Szegedi Csanád, és a WC-ben veszi fel.

Retkes rossz név
Az SZDSZ új elnöke rossz néven veszi, hogy miközben napok óta pártja eseményei uralják a médiát, most bekavart Fót, ahol Mádly Zsolt fideszes polgármester jóvoltából a képviselő-testületi üléseken olyan show zajlik, ami még az SZDSZ fényét is elhomályosítja.

Nyelves
A szlovák államfő aláírta az államnyelvtörvény módosítását, amelyet Magyarországon a kormányfő, a házelnök, minden parlamenti párt és ifjúsági szervezete, valamint a négy történelmi egyház is élesen bírált. Ivan Gasparovic nyelvet öltött ránk.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.