Ismétlés a... Mi van?

2015. 08. 15.
A nol.hu címlapjáról megtudhatjuk, hogy olyasmit csinálhatnak a nők, amit még soha, valamint, hogy olyasmit csinálhatnak a nők, amit még soha, továbbá, hogy olyasmit csinálhatnak a nők, amit még soha, és az is, hogy olyasmit csinálhatnak a nők, amit még soha. Először a friss hírek között (ott balra):Aztán kétszer is egymás mellett, hátha nem vesszük észre:Majd legalul a galériák közt is:Ne felejtsék: Olyasmit csinálhatnak a nők, amit még soha!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2017/4  •  II. 15. – II. 28.
ORBÁN FELTETTE A MAGYART AZ OROSZ RULETTRE Váncsa István az iskolamesterről és bandájáról 28 hazaáruló város, amely visszalépett a 2024-es olimpiától Farkasházy Tivadar szerint most már biztos, hogy Orbán az új lepantói hős a keresztény hajóhad élén Para-Kovács Imre 2037-es tudósítása Szocsiból, a Megnemértett Diktátorok Szeretetotthonából Smuzewitz Ilona megtudta, hogy Lázár megtudta, Soros áll a Csiki Sör elleni támadások mögött Trunkó Barnabás a moszkvai vízumgyárról Magyarország 12 legszebb toronyháza Mészáros Lőrinc nyerte A Dal-t!
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.