Rendezzük meg az első doppingolipmiát! - Futball-világválogatott

Hócipő szerkesztőség
2008. 08. 13. · Hócipő 2008/17
Ez a csapat a játékával ha nem is mindenkit, de önmagát mindenképpen elkábítaná, mert a legtöbben kokózásért lettek elmeszelve, de nem azért, mert egy magyar olimpiai bajnokhoz betértek egy italra a Boxutcába. Cserének a Juventus Iulianóját és az EB legjobb lengyelét, Smolareket ajánljuk. E sportágban mindenesetre még nem meghatározó a szerepe, bár ki tudja. De csak a beismert vagy bizonyított eseteket vesszük, mendemondákra nem adunk, a Juve 22 hónapra leültetett orvosa például olyanoktól kért kölcsön vért, mint Baggio, Zidane, Del Piero, persze elsején visszaadta, de mindhárman a leghatározottabban tagadták. Bár a szemük egy neves magyar bíró szerint nagyon is csillogott egy akkori BL-döntőn. Ők azért erősítenék a gárdát. A szűk hely miatt a columbiai Higuita mögé sajnos nem fért oda a kapu, mert a kép természetesen egyik híres védését ábrázolja. Azért lakásban ne tessék gyakorolni.

Kapus: Higuita
Hátvéd: Rio Ferdinand, Stam, Frank de Boer,
Fedezet: Dugarry, Fernando Couto, Guardiola
Csatár: Caniggia, Mutu, Romaro, Maradona


HIGUITA

- Másképp hogy tudnék így védeni?

STAM

- Ezzel a lábadat is lefejelem!

RIO FERDINAND

- Ez tényleg szárnyakat ad!

FERNANDO COUTO

- Azt nem mondták, hogy két másik kezem is nő tőle!

DUGARRY

- Ez a nyerő szer!

FRANK DE BOER

- Csoda, hogy négyet látok?

ADRIAN MUTU

- Mit vegyek fel, egy Kokó Chanelt?

GUARDIOLA

- Te Caniggia, ez a Batistuta nem pisilne hármunk helyett?

ROMARIO

- Legalább egyél!

CANIGGIA, MARADONA

- Mit hoztál, haver?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.