Sztárbox

Hócipő szerkesztőség
2008. 06. 04. · Hócipő 2008/12

- Na mi van vendéglős?


- Biztos, hogy egy súlycsoportban vagyunk?


- Egyszer már voltam már itt!


- Majd megtudod, me az a repülősó!


- Még mindig jobb, mint repülővel!


- Hol az a Bunyós Pityu?


- Csak ne énekelj!


- Papa, bántanak!


- Szidtad a Dombóvári Vandát?


- Bucira verlek!


- Nyugi, reggelre magadhoz térsz!


- Madarat tolláról...


- Bocsi!


- Nem lényeges!


- És ehhez mit szólsz?


- Mihez?


- Mi vagy te, bumeráng?


- Egyszer minden sorozatnak vége szakad!


- Rippel, ez nem cirkusz!


- Szóval te vagy a Rippel! De melyik?


- Péter, biztos akarsz bokszolni?


- Én kis hősöm!


- Akkor kezdjük!


- Ideáig ért fel!


- Hogy számolok el vele az asszonynak?


- Jó, legyen földharc?


- Már vége is van?


- Biztos, hogy bokszoltál már?


- Iván, most jön az utolsó felvonás!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/14  •  VII. 1. – VII. 14.
Para-Kovács Imre: Apa csak egy van, és apa illiberális demokráciát akar, apa komcsit hajt! Smuzewitz Ilona Szálasi Gergelyt látta a Duna partján, ahogy a Lánchíd romjai között biciklisávot keresett Farkasházy Tivadar: Le a történelemmel! Vigyünk el minden királyszobrot, hiszen gyilkosok voltak, sőt, a fecskeszobrokról is igen rossz a véleménye a repülő rovaroknak Kéri László Orbán győztes csatáiról, ahogy sárkányölő Szent Györgyként lóhátról, lándzsával ledöfte a vírust Dési János szerint hagyjuk a turult, ide már dögkeselyű kell Trunkó Barnabás minden magyar kiskert gazdájáról, Bálint Györgyről Bakács Tibor Settenkedő: Hős az, aki feláldozza magát a haza oltárán, vagy gólt lő a 90. percben Avar János szerint igaza van Vidnyánszkynak, hogy a színművészetis tiltakozóknak politikai motivációik vannak, ellentétben azokkal, akik rá akarják tenni a kezüket A Heti Kamu megtudta, Orbán személyesen fogja az égbe rúgni a tűzijáték rakétait a kolostora erkélyéről
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.