Új kihívásokra készül a Magyar Turizmus Zrt.

Litkai és Czki
2007. 07. 04. · Hócipő 2007/14
A globális felmelegedés kihívásainak akar elébe menni a Magyar Turizmus Zrt., így már most megkezdte a felkészülést arra, amikor hazánkban akár 5 fokkal is magasabb lesz az évi középhőmérséklet. A reklámfilmek közül először a Magyarország, egy hely, ahol csak 8 hónap a nyár szlogennel próbálja elhódítani a mediterrán térségtől az utazókat, de elkészült már az első gerillamarketing-kampány is a Malaga, hol ég az ember valaga című dallal, amely a Neoton Família slágerét dolgozza fel. Az új szöveg szerint: „40 fok felett, átértékeled, magadban a valóságot, 40 fok felett, a német nyuggerek, nem vernek fel sátort…”


A klipben egy komplett turistabusznyi német nyugdíjas kap rögtön agyvérzést, amint kilép az ajtón egy spanyol falucskában. A kampány mellett már dolgoznak a csikósok átállításán tevékre, valamint a Balatonnál a mocsári turizmus fejlesztésén is.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.