Marad a Fidesz

Pataki Balázs
2007. 06. 20. · Hócipő 2007/13

Stratégiát vált a Fidesz, és a tavaszi ülésszak hátralevő részében benn marad a parlamentben még akkor is, ha Gyurcsány Ferenc kér szót. Szijjártó Péter a Gúnygejzírnek tagadta, hogy csak azért nem fognak kivonulni ezentúl, mert az ülésteremben kellemesen hűvös van a légkondicionálás miatt. „Gyurcsányt továbbra is illegitimnek tartjuk, s ezentúl a tiltakozásnak egy új formáját választjuk.” Szijjártó ennél többet nem volt hajlandó elárulni, de mi megtudtuk, hogy a fideszesek ugyan ezentúl benn maradnak, de Gyurcsány felszólalásai alatt a G8-ak ellen lázadó tüntetőkhöz hasonlóan bohócnak maszkírozzák magukat.


Navracsics Tibor Gyurcsán felszólalása előtt és után

Áder János állítólag már 5,7 másodperc alatt tud Pierrot-vá átalakulni - s mindezt maszk nélkül. Orbán Viktort pedig többen látták az elmúlt napokban a parlament WC-jében, ahogy Vitéz Lejszló jelmezt próbál palacsintasütővel a kezében. A legnagyobb sikere feltehetően Mikola Istvánnak lesz, akit Gyurcsány beszédei alatt bohócdoktorként láthatunk.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.