Jövő heti filmpremierek a Diszkóveri Csennelen!

Litkai Gergely
2006. 06. 21. · Hócipő 2006/13

Nepál 30 dollárból, Lotárral, a texasi frizsiderszerelővel / kedd 18.00

Más állatok VI. rész - Meleg guppik / hétfő 19.00

Pamacs az orr alatt - Hitler bajuszdizájnere voltam / szerda 21.30

Jamie Oliver: Büdös ételek, amiket minden szomszéd utál / csütörtök 22.00

Csodálatos építmények XXXII. rész- A világ legmélyebb derítői / kedd 23.00

Rejtélyek enciklopédiája XII. rész - A gödi mágneses fogú asszony / péntek 12.30

Háború és avokádó, a gyümölcs története a második világháborúban / csütörtök 14.00

A világ mozgólépcsői / csütörtök 16.00

San Marino, a pockok országa / csütörtök 18.00

A nyalóka felfedezése / péntek 14.00

Víz alatti régészek 135. rész - Az előző expedíció alatt elhagyott fémszázas megkeresése az Atlanti-óceánban / péntek 16.00

A világ legrégibb konnektorai / péntek 18.00

Mutassuk meg a térképen Albániát! / péntek 19.00

Szombaton és vasárnap kódolatlan náci hétvége:

Náci orvosok székelési szokásai / szombat 13.00

A nürnbergi menza - 6. rész - Goebbels utolsó reggelije / szombat 13.30

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.