Járvány

Ma volt a holnap tegnapja

Pataki Balázs
2009. 11. 11.
Bezárták a szederkényi iskolát, miután a 206 tanulóból 60 megbetegedett. Állítólag mind elkapták az R2D2-t. Vagy mi az a másik hülyeség? H1N1, na azt.

90
Tyimofejevics Kalasnyikov tegnap ünnepelte 90. születésnapját. A világ legelterjedtebb fegyverének atyja, ma már békésebb célú eszközöket gyárt, például tűzoltó készülékeket. Ha ezzel kezdte volna, a katonai parádék sokkal viccesebben néztek volna ki szovjet porral oltó egységekkel.

Fűrész
Amerikai kutatóknak sikerült laborban tenyésztett működő nyúlpéniszt előállítaniuk. A motoros fűrészre mindig rá szokták írni, hogy a „beindított gépet tilos kézzel, lábbal vagy nemi szervvel megállítani”. De hogy a nyulak hogyan tudták egyáltalán beindítani ...?

Anya
Négy gyereket hagyott magára saját pisijükben éhezni egy bulizni vágyó brit anya. Az egy rendes nő, mert akár valaki másnak a pisijében is hagyhatta volna őket.

Bojkott
Rupert Murdoch médiamágnás bojkottálni kívánja a Googlet, és nem engedné nekik, hogy a keresőjükben megjelenjenek az érdekeltségébe tartozó hírsiteok. Aki nincs a Googleben, az nincs. ’szlát Rupert bácsi!

Arany
Tegnap a nemesfém unciájáért már 1111,2 dollárt fizettek a piacokon, ezzel ismét megdőlt a történelmi aranyár rekord. Ez van az aranyárral, de mi van az aranyérrel? Azt senki nem jegyzi?

Légkovács
Steven Tyler 40 év után elhagyja az Aerosmith-t. Biztos túl nagy volt a szája.

Overclosed
A magyar csodaló, Overdose, ismét az országban van, de csak annyit lehet tudni, hogy titkos helyen, hét lakat alatt őrzik. Mint a gazdáját.

Bagatel bagettel
Ismét leállt a CERN részecskegyorsítója, ezúttal azért, mert egy kismadár beleejtett egy bagettet. Na most az vesse a CERN-esekre az első követ, aki felkészítené a saját részecskegyorsítóját, hogy egy hülye madár majd összemorzsázza. Ettől függetlenül a mesterséges feketelyukkal kapcsolatos leendő kísérletek természetesen abszolút biztonságosak.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.