Jó hír

Ma volt a holnap tegnapja

Pataki Balázs
2009. 10. 29.
A tajvani Világjátékokon szumóban aranyérmet szerzett Bárdosi Sándor megbukott a doppingteszten. Na, végre valami pozitív.

Túrás
Japán és német tudósok felszín alatti járatokat találtak a Hold felszínén. Már ott is a rohadt pockok ...

Kamu
Kiderült, hogy kamu volt a becsapódott lett meteorit. És a tegnapi vasutas sztrájkról mit tudunk?

Olaj a tejfölre
Egészségtelen pálmaolajat találtak tejfölben. Miért, egészséges pálmaolaj az rendben lett volna? Egyébként én nem bánom, mert a szomszédom kiderítette, hogy azzal elmegy a dízeles autó, még ha egészségtelen is. Azóta tejföllel járok.

Szakadás
Leszakadt egy 50 méter magas függőhíd az iskolások alatt Malajziában. Vizsgálják, hogy az előírásoknak megfelelően építették-e, és hogy miért a magyar műegyetemistáktól ellesett módon, makaróni tésztából készítették. Külön érthetetlen a hídhoz készített paradicsomszósz.

Íz-land
A McDonald’s kivonul Izlandról, mert - mint mondják - a Big Mac árát 20%-kal kéne emelni, hogy megérje nekik, de ezt a lakosság a válságban valószínűleg nem tudná kifizetni. Fenét, csak rájöttek az izlandok, hogy hamburgert enni kesztyűben baromi nehéz, vodkát inni sokkal egyszerűbb.

Centi
400 év múlv a nők 2 cm-rel alacsonyabbak lesznek, állapították meg a Yale egyetem kutatói. De nincs miért aggódni, mert a tengerek meg 15 méterrel lesznek magasabbak.

Non-stop flight
Laptopozás miatt felejtettek el leszállni a pilóták Minneapolisban. Ebből is látszik, hogy a repüés milyen biztonságos. Próbálja meg valaki ugyanezt megcsinálni hazáig egy biciklivel.

Sáv
Háromsávosra bővítik az M0-as déli szakaszát, írja az MTI. Tehát a válságra tekintettel -1-gyel bővül, mert már eddig is volt 4 sáv.

Alzheimer
Tudósok megállapították, hogy nem a memóriazavar az Alzheimer első jele, de már nem emlékeznek rá, hogy akkor mi.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐ



Műsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.