Aranylábú gyerekek

Sánta Balázs
2009. 08. 29. · Hócipő 2009/15
Röpködnek a százmilliók, már euróban, ennyiért mi egy alföldi viaduktot is építhetnénk. Lapzártakor Ronaldo vezet, de Ibrahimovics behozhatja, hiszen a 45 millió euró mellett Eto’o-t és Hlebet is adja a Barca, utóbbinak se kenyérre kell, amit mellé kap. Adebayor és Tevez a Manchester Citybe tart, amely most egy arab élcsapat, Terry még gondolkodik, mert azért Csukcsföld kormányzójának is maradt még pár jachtja. Owent viszont ingyen kapta a United, mert kicsit már öregecskedő. Ribery marad Münchenben, mivel egyszer a Realnak is elfogy a pénze, Beckham is visszament Amerikába, hisz minden beadásért egy vagyont kap, s addig sem látja a nejét.
- Elfordítva végtelen!


- Robinho is megtáltosodott a Cityben!


- Manchesterben maradtam!


- A sál többe van, mint én!


- Nem mindegy, milyen mezben rúglak fel?


- Gürcölhetek megint a németeknél!


- Csak Minszkbe ne!


- Raúl, te nem vagy már valami gyors!


- Szabad, várom az ajánlatokat!


- A nevemben is sok nulla van!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.