Aranylábú gyerekek

Sánta Balázs
2009. 08. 29. · Hócipő 2009/15
Röpködnek a százmilliók, már euróban, ennyiért mi egy alföldi viaduktot is építhetnénk. Lapzártakor Ronaldo vezet, de Ibrahimovics behozhatja, hiszen a 45 millió euró mellett Eto’o-t és Hlebet is adja a Barca, utóbbinak se kenyérre kell, amit mellé kap. Adebayor és Tevez a Manchester Citybe tart, amely most egy arab élcsapat, Terry még gondolkodik, mert azért Csukcsföld kormányzójának is maradt még pár jachtja. Owent viszont ingyen kapta a United, mert kicsit már öregecskedő. Ribery marad Münchenben, mivel egyszer a Realnak is elfogy a pénze, Beckham is visszament Amerikába, hisz minden beadásért egy vagyont kap, s addig sem látja a nejét.
- Elfordítva végtelen!


- Robinho is megtáltosodott a Cityben!


- Manchesterben maradtam!


- A sál többe van, mint én!


- Nem mindegy, milyen mezben rúglak fel?


- Gürcölhetek megint a németeknél!


- Csak Minszkbe ne!


- Raúl, te nem vagy már valami gyors!


- Szabad, várom az ajánlatokat!


- A nevemben is sok nulla van!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/25  •  XII. 4. – XII. 17.
SAJNOS A HÁZELNÖK ÚRNAK IDÉN MÁR TÍZ ROHAMA VOLT Para-Kovács Imre: Doktor Kövért világítótoronyba helyezték, ahol levont a delfinek fizetéséből hárommilliárdot, majd sirályt sütött Váncsa István okoskenyeret hajkurászik a pékségben Bartus László: Putyin medvenyelvet főz Németh Szilárd pacalreceptje alapján Farkasházy Tivadar: Szerezzen a szülő iskolát, műveltséget, tudást a gyereknek, az államnak pont elég a sok stadionnal vesződni Dési János: Hányat tudott Deák Ferenc dekázni? Képes volt-e fejelni gróf Bethlen István? Pedig ők is igazságügyminiszterek voltak Smuzewitz Ilona: Tudatfoglalási vészhelyzetet hirdetett a kormány! Bakács Tibor Settenkedő: Már a havat is ellopják, az elakadt hóekék csak tudatunk tartalmának letisztítására jók Vízcipő: új tudományos rovatunk Magyar Nemzeti Hungarikumtudatot mért a Ludovikán
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.