Aranylábú gyerekek

Sánta Balázs
2009. 08. 29. · Hócipő 2009/15
Röpködnek a százmilliók, már euróban, ennyiért mi egy alföldi viaduktot is építhetnénk. Lapzártakor Ronaldo vezet, de Ibrahimovics behozhatja, hiszen a 45 millió euró mellett Eto’o-t és Hlebet is adja a Barca, utóbbinak se kenyérre kell, amit mellé kap. Adebayor és Tevez a Manchester Citybe tart, amely most egy arab élcsapat, Terry még gondolkodik, mert azért Csukcsföld kormányzójának is maradt még pár jachtja. Owent viszont ingyen kapta a United, mert kicsit már öregecskedő. Ribery marad Münchenben, mivel egyszer a Realnak is elfogy a pénze, Beckham is visszament Amerikába, hisz minden beadásért egy vagyont kap, s addig sem látja a nejét.
- Elfordítva végtelen!


- Robinho is megtáltosodott a Cityben!


- Manchesterben maradtam!


- A sál többe van, mint én!


- Nem mindegy, milyen mezben rúglak fel?


- Gürcölhetek megint a németeknél!


- Csak Minszkbe ne!


- Raúl, te nem vagy már valami gyors!


- Szabad, várom az ajánlatokat!


- A nevemben is sok nulla van!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.