Politika inkontinencia

Ma volt a holnap tegnapja

Pataki Balázs
2009. 06. 24.
Az MSZP egyik legnagyobb hibája, hogy állandóan, mindenhonnét minden kiszivárog - mondta Mesterházy Attila.

Cumi
Az MSZP törvényben írná elő, hogy növelni kell az óvodai és bölcsődei helyek számát. Ez más néven a cumi törvény. Ha elfogadják azért, ha nem azért.

Szlota János
Jan Slota büszke rá, hogy megvert egy magyart. Csak nehogy kiderüljön róla is, hogy felmenői magyarok. Mondjuk a nőnapi dalolászásért én is odacsapnék egy terhes vombattal az elkövetőnek, akár magyar, akár nem.

Repül a, repül a …
Elmarad a holnapi pilótasztrájk a Malévnál. Azért akartak sztrájkolni, mert úgy volt, hogy repülnek. De végül mégsem, ezért aztán mégis. Csodálatos dolog a légiközlekedés.

MTV
Hatalmas botrány az MTV-nél - Feljelentések sorozata Korda, A társulat és Gundel műsorának ügyében. Szerintem az kínos, hogy egy ilyen hírből kell megtudnom, hogy az MTV még gyárt műsorokat.

Tököm
Babarczy Eszter szerint nem kell kisebb Parlament. Pataki Balázs szerint sem, csak kevesebb szék. Mellesleg, ki a tököm az a Babarczy Eszter? És ki a tököm vagyok én?

Konzultáció
Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tegnap megbeszéléseket folytatott a legnagyobb hazai kereskedelmi bankok képviselőivel. Mondjuk én is minden egyes 800 milliómnál utánanézek, hogy 10.5 vagy 11%-ra kössem-e le.

El Corrupcion
Bár nemzetközi egyezményben vállalta a korrupció elleni harcot, szinte semmit nem tesz Magyarország a kenőpénzek leküzdéséért - állapította meg a Transparency International jelentése. Én ismerek egy csávót, aki ismer egy csávót, aki ismer engem, aki némi kenőpénzért le tudja küzdeni.

Igen
Először fogadott egymásnak hűséget egy pár a súlytalanságban. Elég lesz nekik egy életre az ígéret súlya.

Máj computer
Steve Jobs, az Apple guruja, új májat kapott. iLiver - egy egyszerű iLife plugin.

Antivírus
Kedden mutatták be a Microsoft víruskeresőjét, ami tökéletesen működik. A Windowst már felismerte, és az eltávolítását javasolta.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/10  •  V. 4. – V. 17.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre: Putyin elnök úr egy fénylovag, akit Orbán miniszterelnök úr hatalmazott fel a gonosz elleni háborúra, a Felcsúton megtalált frigyláda erejével felruházva Váncsa István a Galaktikus Birodalom önjelölt császárának szózataiban a fogalmi gondolkodás eszközeivel nyomokban felfedezhető intelligibilis elemekről Farkasházy Tivadar megtudta, az MSZP azért nem tartott május elsejei rendezvényt, mert készülnek a győzelem napjára Smuzewitz Ilona szerint az ellenzék majd akkor fogadja el az őfelsége ellenzéke szerepet, ha a kormány visszaállítja a királyságot Verebes István: jelenünk olyan eseménydús, mint egy proszektúra Dési János Margináliába költözött A Heti Kamu megtudta, Brüsszelbe utazik Orbán, hogy megvédje a kormány újraválasztását, amit egy „Védjük meg a győzelmet!” plakátkampánnyal nyomatékosítanak Trunkó Barnabás azon tűnődik, hogy a derusszifikáció jegyében lesz-e Széll Kálmán tér Kijevben is?
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.