Politika inkontinencia

Ma volt a holnap tegnapja

Pataki Balázs
2009. 06. 24.
Az MSZP egyik legnagyobb hibája, hogy állandóan, mindenhonnét minden kiszivárog - mondta Mesterházy Attila.

Cumi
Az MSZP törvényben írná elő, hogy növelni kell az óvodai és bölcsődei helyek számát. Ez más néven a cumi törvény. Ha elfogadják azért, ha nem azért.

Szlota János
Jan Slota büszke rá, hogy megvert egy magyart. Csak nehogy kiderüljön róla is, hogy felmenői magyarok. Mondjuk a nőnapi dalolászásért én is odacsapnék egy terhes vombattal az elkövetőnek, akár magyar, akár nem.

Repül a, repül a …
Elmarad a holnapi pilótasztrájk a Malévnál. Azért akartak sztrájkolni, mert úgy volt, hogy repülnek. De végül mégsem, ezért aztán mégis. Csodálatos dolog a légiközlekedés.

MTV
Hatalmas botrány az MTV-nél - Feljelentések sorozata Korda, A társulat és Gundel műsorának ügyében. Szerintem az kínos, hogy egy ilyen hírből kell megtudnom, hogy az MTV még gyárt műsorokat.

Tököm
Babarczy Eszter szerint nem kell kisebb Parlament. Pataki Balázs szerint sem, csak kevesebb szék. Mellesleg, ki a tököm az a Babarczy Eszter? És ki a tököm vagyok én?

Konzultáció
Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tegnap megbeszéléseket folytatott a legnagyobb hazai kereskedelmi bankok képviselőivel. Mondjuk én is minden egyes 800 milliómnál utánanézek, hogy 10.5 vagy 11%-ra kössem-e le.

El Corrupcion
Bár nemzetközi egyezményben vállalta a korrupció elleni harcot, szinte semmit nem tesz Magyarország a kenőpénzek leküzdéséért - állapította meg a Transparency International jelentése. Én ismerek egy csávót, aki ismer egy csávót, aki ismer engem, aki némi kenőpénzért le tudja küzdeni.

Igen
Először fogadott egymásnak hűséget egy pár a súlytalanságban. Elég lesz nekik egy életre az ígéret súlya.

Máj computer
Steve Jobs, az Apple guruja, új májat kapott. iLiver - egy egyszerű iLife plugin.

Antivírus
Kedden mutatták be a Microsoft víruskeresőjét, ami tökéletesen működik. A Windowst már felismerte, és az eltávolítását javasolta.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.