Kapható az éghetetlen szlovák zászló

Pataki Balázs
2008. 11. 19. · Hócipő 2008/24
Az egyre élesedő szlovák-magyar konfliktusra jelenthet némi megoldást az a nem éghető szlovák zászló, ami e héttől kapható a boltokban.

A zászlót betonból készítik, így a tűznek, víznek és savaknak is jól ellenáll, jól bírja a tüntetéseken a zászlókat érő behatásokat. Egyelőre problémát okoz a zászló felvonása és lengetése, mivel az átlagos méretű zászló is 1 tonnát nyom.


Kőzászlót lobogtatnak a tüntetők egy villástargoncával

A Kőzászló Kft. tervezi egy kisebb modell piacra dobását is, ami kavics méretű lesz, ezt azonban a rendőrség nem szeretné, mert a páncélzatuk nem biztos, hogy bírná ha a feldühödött tömeg zászlókkal dobálná meg őket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/25  •  XI. 29. – XII. 12.
Para-Kovács Imre: Tegnap még azt sem tudtuk, hogy van nekünk szuverenitásunk, ma pedig már a háttérhatalom megfosztana minket tőle! Ez nem mehet így tovább! Nemzeti konzultálnunk kell, békemenetelni! Váncsa István szerint épp ideje, hogy a bárgyú publikum kazár szokás szerint pajzsára emelje született vezérét, és megrohamozzon bármit, francba a részletekkel! Smuzewitz Ilona: A magyar emberek kormánya erős, szabad és szuverén. Ezért mindentől megvédi magát. Ha kell, a magyar emberektől is. Farkasházy Tivadar: hamarabb sírná el magát a mesterséges intelligencia, mint Gulyás Gergely bármin Havas Henrik nindzsa-konzultációja Verebes István Örkényiádái Dési János elintézte, hogy minden színházi büfében legyen szotyi és kisüsti A Heti Kamu megtudta: Közgazdaságtani pót-Nobel-díjat kaptak a KSH munkatársai az októberi 9,9%-os infláció kiszámításáért.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.