Kapható az éghetetlen szlovák zászló

Pataki Balázs
2008. 11. 19. · Hócipő 2008/24
Az egyre élesedő szlovák-magyar konfliktusra jelenthet némi megoldást az a nem éghető szlovák zászló, ami e héttől kapható a boltokban.

A zászlót betonból készítik, így a tűznek, víznek és savaknak is jól ellenáll, jól bírja a tüntetéseken a zászlókat érő behatásokat. Egyelőre problémát okoz a zászló felvonása és lengetése, mivel az átlagos méretű zászló is 1 tonnát nyom.


Kőzászlót lobogtatnak a tüntetők egy villástargoncával

A Kőzászló Kft. tervezi egy kisebb modell piacra dobását is, ami kavics méretű lesz, ezt azonban a rendőrség nem szeretné, mert a páncélzatuk nem biztos, hogy bírná ha a feldühödött tömeg zászlókkal dobálná meg őket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/11  •  V. 18. – V. 31.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre: nem azok váltottak irányt, akiknek határozott elképzeléseik voltak Európáról meg Putyinról, hanem azok, akik nem gondoltak semmit Váncsa István: Orbán átadta az oktatás- és egészségügyet egy főtörzsőrmesternek, majd átvette az agitprop osztály által paranccsá átfogalmazott direktívát Farkasházy Tivadar szerint nekünk most nem is olyan rossz, mint a Fülöp-szigeteken, ahol Marcos fia nyerte az elnökválasztást, Duterte lánya pedig az alelnökit Smuzewitz Ilona nem érti, hogyha egy focista tud négy évet várni két vébé között, akkor egy szívbeteg miért nem tud várni négy évet két rehabilitáció között? Verebes István bemutatja, milyen egyszerű a világmegváltás, egy zalaegerszegi cukrászdában megkávéztatta Bident, Putyint és Zelenszkijt Dési János felmondta Pesti TV előfizetését, és elutazott, ám a pakkjában megbújt egy iciripiciri Vidnyánszky A Heti Kamu megtudta, a kormány gyorsított eljárásban tengerré minősíti át a Balatont
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.