Kapható az éghetetlen szlovák zászló

Pataki Balázs
2008. 11. 19. · Hócipő 2008/24
Az egyre élesedő szlovák-magyar konfliktusra jelenthet némi megoldást az a nem éghető szlovák zászló, ami e héttől kapható a boltokban.

A zászlót betonból készítik, így a tűznek, víznek és savaknak is jól ellenáll, jól bírja a tüntetéseken a zászlókat érő behatásokat. Egyelőre problémát okoz a zászló felvonása és lengetése, mivel az átlagos méretű zászló is 1 tonnát nyom.


Kőzászlót lobogtatnak a tüntetők egy villástargoncával

A Kőzászló Kft. tervezi egy kisebb modell piacra dobását is, ami kavics méretű lesz, ezt azonban a rendőrség nem szeretné, mert a páncélzatuk nem biztos, hogy bírná ha a feldühödött tömeg zászlókkal dobálná meg őket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/8  •  IV. 10. – IV. 23.
Sulyok Papa Doc: Zsidólakás
és zsidóbútor után olvasson
zsidókutya-igénylésekről is!
Para-Kovács Imre: Hamburgerekkel lehet a szemétdombra juttatni a Fidesz nevű állampártot, nem tárkonyszószos pirított pisztránggal! Váncsa István: embercsoport saját magának önszántából ennyire hülye nevet nem találhat ki, mint hogy Talpra Magyarok Közössége Smuzewitz Ilona: az úgynevezett ellenzéki pártok is megmondták, hogy nem Magyar a messiás, de ha olyan nagy a szükség a messiásra, ők vállalják Farkasházy Tivadar szerint a brazil Bolsonarónak Kisvárdára vagy Mezőkövesdre kéne igazolnia, de még mielőtt kiesnek Havas Henrik belecsöppent a Békemenet transzparenskészítőinek mindennapjaiba, és megtudta, azzal fognak vonulni, hogy: Elfoglaljuk Brüsszelt, mert Magyar Péter egy geci! Dési János a miniszterelnök (apjának) hatvanpusztai pálmaházában ugrándozó majmokról Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Tiborcz Istvan árufeltöltőnek állt, hogy belülről foglalja el a SPAR-t.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.