Legalizálják az ittas vezetést

Litkai és Czki
2007. 05. 23. · Hócipő 2007/11
Magyar gépjárművezetők egy csoportja azt szeretné elérni, hogy legalizálják az ittas vezetést. A csoport alapítója, aki már 30 éve vezet ittasan, elmondta, hogy a hazai utakon józanul nem lehet közlekedni, mivel az agresszív vezetők és a rossz útminőség annyira megviseli az idegrendszert, hogy a tartós stressz maradandó szervi károsodáshoz is vezethet. Másrészt rendkívül veszélyes, hogy a közlekedőknek csak egy része részeg, így az eltérő vezetési módok számos balesetet okoznak. Az is megfontolandó, hogy részegen sokkal könnyebb szembenézni a halállal, mint józanul szembenézni egy részeggel. Az ittas vezetés legalizálása után a kötelezővé tétel lenne a következő célkitűzés, ennek során olyan utakat és táblákat alakítanának ki, amelyek az ittas vezetőknek is megfelelőek. A helyszínen bemutattak egy 12x8 méteres STOP táblát és egy gumiból készült lámpaoszlopot.A nagycsécsi Sport presszóban tartott összejövetelen az egyik helyi lakos piros Opel Kadettal bizonyította be, hogy részegen is fel tud gyorsulni 300 méteren százra, úgy, hogy közben elengedi a kormányt, és nem fél. Ezután volt bólyarakás egy ittasan kanyargó kocsi köré, tolató autó elől elugrálás, és ittas kerékpáros-ittas autóvezető trágár activity.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.