Szextúra a tizenhat mellű nők országában

Litkai és Czki
2006. 11. 08. · Hócipő 2006/23
Német szexturisták kedvelt célpontja a Fiastyúk csillagképben található Banggang bolygó. A bolygón a legkifinomultabb ízlésű utazók is megtalálhatják a számukra megfelelő partnert, mivel a bolygón hat nem közül választhatnak. A klionok, a bigák, a tretonok, a soladigák, a senolok és a seminák sajátos átmenetet képeznek a férfi és a nő között. Például a klionoknak 16 melle van, de jól vezetnek, és nem fáj sosem a fejük. (Ők állnak a legközelebb a földi nőkhöz.) A tretonok szeretik a futballt, de háziasak, és szeretnek vásárolni.A képet tovább árnyalja, hogy sok helyi nem elégedett saját nemével, így nemváltoztató műtéteknek vetette alá magát, ezért aki biztosra akar menni, csak a hologramos matricával ellátott prostituáltak szolgáltatásait vegye igénybe. Kevesebb viszont a bolygón az olyan, aki saját neméhez vonzódik, mivel ezt unalmasnak tartják, a többi nem viszont bármelyik másikkal létesít szexuális kapcsolatot.
RÖVID HÍREK

Alfa Centauri nonstop
Utazzon az Alfa Centauri Karneválra nonstop. Indulás 2230. dec. 10., érkezés 2270. febr. 13.! Az egynapos tartózkodás után indulás vissza. Alvás az űrhajón, fagyasztott állapotban. Igény esetén fagyasztás nélkül is lehetséges, ám ebben az esetben nem vállalunk felelősséget a megérkezésért. Érkezés reggel hat órakor, a karnevál megtekintése, majd délután négykor találkozás az űrhajónál, és visszaindulás.

Nosztalgia-űrhajóval a Holdra
A hét végén ismét szállítják nosztalgia-űrhajók a történelem szerelmeseit a Holdra. Az Apolló 1123 és 1124 utasai az első holdralépést ismételhetik meg, eredeti felszerelésekkel. A Holdon már várja őket a Béta gyerekjátszóbázis, ahol a porontyokat lehet hagyni, amíg a szülők felfedező útra indulnak.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.