Marabu rajzai - 2006/17

Marabu
2006. 08. 16. · Hócipő 2006/17
KULTÚRFŐVÁROS
- Mit művel? Hagyja békén! Az ott a legújabb közérti installációs art projektünk!


VADVÍZI KALANDOK

- A rafting meg a konyoning már uncsi! Most ugorjunk le
a Balatonra egy kis fürdőruhás rendőrségi fogdajárásra!TRENDICSEK

- Mondd csak, Tibikém! A jegyeladásokat szem előtt tartva mit szólnál, ha "Szingli hattyúk tava" címen futtatnánk az előadást?


A SZIGETÉRZÉS

- Mert mindig órákig tart, mire elkészülsz!


TÚLÉLŐ KALANDTÁBOR

- Most búcsúzom tőletek, gyerekek, de ne feledjétek:
az itt tanultakat ősszel, a megszorító intézkedések után
már a gyakorlatban is hasznosíthatjátok.


INTELIGENCIJÁS KÓCIJENCS

- Nem! Nyáron nem szabad túlzottan megterhelni
a nézők figyelmét! A "Seggrepacsi" cíművetélkedősorozatot
csak ősztől indítjuk!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.