Marabu rajzai - 2006/17

Marabu
2006. 08. 16. · Hócipő 2006/17
KULTÚRFŐVÁROS
- Mit művel? Hagyja békén! Az ott a legújabb közérti installációs art projektünk!


VADVÍZI KALANDOK

- A rafting meg a konyoning már uncsi! Most ugorjunk le
a Balatonra egy kis fürdőruhás rendőrségi fogdajárásra!TRENDICSEK

- Mondd csak, Tibikém! A jegyeladásokat szem előtt tartva mit szólnál, ha "Szingli hattyúk tava" címen futtatnánk az előadást?


A SZIGETÉRZÉS

- Mert mindig órákig tart, mire elkészülsz!


TÚLÉLŐ KALANDTÁBOR

- Most búcsúzom tőletek, gyerekek, de ne feledjétek:
az itt tanultakat ősszel, a megszorító intézkedések után
már a gyakorlatban is hasznosíthatjátok.


INTELIGENCIJÁS KÓCIJENCS

- Nem! Nyáron nem szabad túlzottan megterhelni
a nézők figyelmét! A "Seggrepacsi" cíművetélkedősorozatot
csak ősztől indítjuk!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/5  •  II. 28. – III. 12.
Para-Kovács Imre: a magyarság egyetlen reménye, ha Lévai Anikó beadja a válópert Váncsa István szerint egy megállíthatatlanul zokogó köztársasági elnök kicsit hülyén venné ki magát Smuzewitz Ilona: Ne mondják meg a magyar embereknek, hogyan éljenek, a magyar emberek se mondják meg másoknak, hogyan éljenek, bár eleve nem beszélnek nyelveket Farkasházy Tivadar: Kegyelmi időszak, avagy két hét krónikája Magyartól százötvenezer magyarig Havas Henrik Orbánnal elemzi a miniszterelnök évértékelőjét Dési János: mit tehet róla az, aki tanácsokat ad, hogy mi lesz belőle, ha megfogadják őket? Lendvai Ildikó nehezen képzeli el a tütübe öltözött Orbán Viktort Verebes István újabb Örkényiádái Selmeczi Tibor lejárt szavatosságú mikuláscsomagot talált a nyomtatójában A Heti Kamu megtudta a közmédiából, hogy több százezeres tömeg érdeklődött a Hősök terén a miniszterelnök évértékelője iránt!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.