Kínos pillanatok Superman temetésén

Litkai és Czki
2006. 07. 19. · Hócipő 2006/15

Superman halálának kínos körülményei után immár temetése is botrányba fulladt. Superman, mint korábbi számunkban megírtuk, repülés közben esett kómába, amikor egy macskát készült megmenteni egy fáról a Central Park közelében. A haláláért a szokatlanul meleg időjárást okolják az orvosok. A tűzoltóknak a tizenkettedik emelet magasságából létra segítségével kellett kimenteniük az eszméletlenül lebegő szuperhőst, ám kórházba szállítása közben meghalt.

A temetésen megjelent Pókember, néhány X-Man és a Fantasztikus Négyes is, a Bolygó Kapitánya egy tartályhajó-katasztrófára hivatkozva mondta le a megjelenést. A ceremónia akkor fulladt botrányba, amikor négy sírásó megpróbálta leengedni a sírba a koporsót, ám az makacsul másfél méterre a kihantolt gödör fölött lebegett. Ezután megpróbálták lehúzni, ám két sírásót is magával ragadott. Később kiderült az is, hogy Supermant megkísérelték elhamvasztani, ám ez 1600 fokon sem sikerült, sőt az égetőmű 1. sz. kemencéje is használhatatlanná vált. Bár a családtagok előtt tagadták ennek tényét, az égett piros nadrágból és köpenyből egyértelműen kiderült a fiaskó. Ezután a holttestet ráadásul elcserélték egy nyugdíjas főkönyvelőével, amire akkor derült fény, amikor a ravatalon Superman továbbra is működő szuperszemétől kigyulladtak a koszorúk.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.