Jön a Rambó 5!

Ürmös Zsolt
2013. 10. 30. · Hócipő 2013/22
Hamarosan újabb hollywoodi szuperprodukció készül Magyarországon. A Die Hard 5 után a Rambo 5-öt is hazánkban forgatják ugyanis, jelentette be Andy Vajna. A címszerepet azonban ezúttal Sylvester Stallone helyett Orbán Viktor játssza majd. A történet szerint Rambo, az egykori katona nyugalmas életet él egy Fejér megyei kis faluban, ahol kedvenc hobbijának, a focizásnak hódol. Amikor azonban értesül róla, hogy kötelezettségszegési eljárás miatt a 10%-os rezsicsökkentés veszélybe került, komoly lépésre szánja el magát. Bár Rambo megesküdött rá, hogy kerüli az erőszak minden formáját, a tudat, hogy a külföldi közműcégek újra extraprofitra tehetnek szert, nem hagy más választást számára, mint hogy az ellenséges vonalak mögé merészkedjen eddigi legveszélyesebb akciójában.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.