3D nyomtatóval pótolhatja hiányzó szavazóit a DK

Ürmös Zsolt
2013. 07. 24. · Hócipő 2013/15
A választási előrejelzések szerint 1% alá csökkenő, az ellenzéki összefogásból eddig kimaradó Demokratikus Koalíció úgy döntött, a siker reményében az Együtt 2014 és az MSZP helyett egy 3D nyomtatásra szakosodott céggel köt választási szövetséget, és 3DK néven indul a jövő évi választáson. Gyurcsány Ferenc szerint az első próbanyomtatások jól sikerültek, eddig már több mint két tucat kisnyugdíjas szavazót nyomtattak a volt kormányfő pártjának. Sőt, a szakemberek már megkezdték az egyetemista és fiatal értelmiségi szavazók nyomtatását is. A cél, hogy 2014 tavaszára összejöjjön a kétmillió frissen nyomtatott 3DK szavazó.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/10  •  V. 4. – V. 17.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Para-Kovács Imre: Putyin elnök úr egy fénylovag, akit Orbán miniszterelnök úr hatalmazott fel a gonosz elleni háborúra, a Felcsúton megtalált frigyláda erejével felruházva Váncsa István a Galaktikus Birodalom önjelölt császárának szózataiban a fogalmi gondolkodás eszközeivel nyomokban felfedezhető intelligibilis elemekről Farkasházy Tivadar megtudta, az MSZP azért nem tartott május elsejei rendezvényt, mert készülnek a győzelem napjára Smuzewitz Ilona szerint az ellenzék majd akkor fogadja el az őfelsége ellenzéke szerepet, ha a kormány visszaállítja a királyságot Verebes István: jelenünk olyan eseménydús, mint egy proszektúra Dési János Margináliába költözött A Heti Kamu megtudta, Brüsszelbe utazik Orbán, hogy megvédje a kormány újraválasztását, amit egy „Védjük meg a győzelmet!” plakátkampánnyal nyomatékosítanak Trunkó Barnabás azon tűnődik, hogy a derusszifikáció jegyében lesz-e Széll Kálmán tér Kijevben is?
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.