Talán 2018

Ürmös Zsolt
2013. 06. 26. · Hócipő 2013/13
Miután a Fővárosi Törvényszék nem vette nyilvántartásba az Együtt 2014 Választói Szövetség Pártot, mert hasonló néven korábban már több szervezet is nyújtott be nyilvántartási kérelmet, Bajnai Gordon bejelentette: Korszakváltók Pártja elnevezésre módosítják szervezetük nevét. A bíróság szerint azonban ez a név is foglalt, mivel azt egy török pénzváltó cég már korábban lefoglalta. A bíróság felajánlotta a volt miniszterelnök pártjának a még szabad KÜLÖN 2014, és a MOST MÉG EGYÜTT? DE AZTÁN KI TUDJA 2014 elnevezéseket. Bajnai és párttársai végül úgy döntöttek, TALÁN 2018 néven folytatják, bízva abban, hogy addigra sikerül olyan nevet találni a szövetségnek, amelyet a bíróság is elfogad.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/2  •  I. 15. – I. 28.
ORBÁN VIKTOR ÚJSÁGÍRÓKAT REGGELIZETT! Para-Kovács Imre megtudta: megszűnik hazánkban a professzionális labdarúgás, mert az nem lehet, hogy „emberek nagy jelentőségű összeget kapjanak mindenfajta munkavégzés nélkül” Farkasházy Tivadar gyanítja, hogy Orbán azért festeti ki a kórházakat, mert nem csak gázszerelő szomszédja van Kéri László jóslata: idén megünnepeljük a magyar-pingvin barátságot, és Kósa Lajos modellt ül Rodinnek Ágh Attila szerint Orbán kitűnően meg tudja oldani azokat a konfliktusokat, amelyek nélküle nem léteznének Smuzewitz Ilona: hazánknak illiberális időjárásra van szüksége Dési János katonadalokat énekel hazaszeretetből Bakács Tibormegszólaltatja Orbánék hatvanpusztai majorságának gondnokát A Heti Kamu megtudta: Tüntetőket fütyült ki Orbán Hősök? Miért ne! – Kilenc oldalon Ungváry új könyvéről, mely a Budapestet megszálló németeket méltatja, de nem az a fő baja, amit leír, hanem az, amit nem!
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.