Alkotmány rögzíti a kátyúkat

Ürmös Zsolt
2013. 03. 06. · Hócipő 2013/05
Nemzeti jelkép lehet a kátyú! Egy kiszivárgott kutatás szerint a külföldi turisták szemében már annyira megszokott látvány a magyar kátyú, hogy arra, a pirospaprika, a gulyás és a puli kutya mintájára, egyféle „hungarikumként” tekintenek. Sőt, már úgynevezett kátyúturisták is előszeretettel látogatják hazánkat, akiknek nincs elég pénzük Finnországba utazni, viszont az egyre szaporodó úthibák miatt az ezer tó országának kistestvéreként tekintenek Magyarországra. Ezért a Miniszterelnöki Hivatal javaslatára hamarosan alkotmányba kerül a kátyúhoz való jog, kátyúügyi ombucmant neveznek ki, és a kormány lépéseket tesz, hogy a magyar kátyú a világörökség listájára is felkerüljön.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.