Szlovák újságírókat viccelt meg Áder

Ürmös Zsolt
2013. 02. 20. · Hócipő 2013/04
Magát szlovák néptáncosnak kiadva viccelt meg egy pozsonyi újságírót Áder János. A nyitrai menyecskének öltözött köztársasági elnök egy dunaszerdahelyi művelődési ház népzenei találkozóján kérte fel táncolni a Novy Cas újság egyik, helyszínen lévő újságíróját. Áder ezek után rögtön felfedte magát, és elmondta, hogy ő csak tesztelni akarta, hogy menynyire könnyű egy szlovák újságírót táncba vinni. A Novy Cas munkatársának azonban nem esett le, hogy átverték, és tovább szerette volna folytatni a felvidéki lötyögős táncot, sőt, Áder Jánost még egy saját készítésű brindzove haluskira is meginvitálta. Az elnököt végül a TEK kommandósai szabadították ki a kellemetlen helyzetből.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/25  •  XII. 4. – XII. 17.
SAJNOS A HÁZELNÖK ÚRNAK IDÉN MÁR TÍZ ROHAMA VOLT Para-Kovács Imre: Doktor Kövért világítótoronyba helyezték, ahol levont a delfinek fizetéséből hárommilliárdot, majd sirályt sütött Váncsa István okoskenyeret hajkurászik a pékségben Bartus László: Putyin medvenyelvet főz Németh Szilárd pacalreceptje alapján Farkasházy Tivadar: Szerezzen a szülő iskolát, műveltséget, tudást a gyereknek, az államnak pont elég a sok stadionnal vesződni Dési János: Hányat tudott Deák Ferenc dekázni? Képes volt-e fejelni gróf Bethlen István? Pedig ők is igazságügyminiszterek voltak Smuzewitz Ilona: Tudatfoglalási vészhelyzetet hirdetett a kormány! Bakács Tibor Settenkedő: Már a havat is ellopják, az elakadt hóekék csak tudatunk tartalmának letisztítására jók Vízcipő: új tudományos rovatunk Magyar Nemzeti Hungarikumtudatot mért a Ludovikán
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.