Bezárt strandot találtak a Marson!

Ürmös Zsolt
2013. 02. 06. · Hócipő 2013/03
Újabb szenzációs bizonyítékokra bukkant a Curiosty, amely a víz nyomait kutatja a vörös bolygón. A lekerekített kövek és üledékes kőzetek után, az egykori marsi víz közvetett bizonyítékaként, a Gale-kráter peremén a marsjáró egy nemrég bezárt strand nyomaira bukkant. A NASA-kutatók a Curiosity kameráival rögzített képeken egy üzemen kívüli lángos- és gyrosbódét, egy hekkárus standot, valamint egy „VIGYÁZAT, MÉLY VÍZ!” feliratot is felfedezni véltek. A kutatók szerint az egykori marsi vízi turizmus egyértelmű bizonyítéka az lenne, ha találnának egy „Zimmer frei” feliratú táblát is.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.