Vidnyánszky-rajongók rohama Debrecenben

Ürmös Zsolt
2013. 02. 06. · Hócipő 2013/03
Vidnyánszky Attilarajongók rohamozták meg a debreceni Csokonai Színházat. A hatalmas jegyvásárlási láz hátterében egyértelműen az állhat, hogy a Vidnyánszky Attila jelenlegi igazgató vezette társulat már csak márciustól júniusig játszhatja a színdarabjait Debrecenben, hiszen a frissen kinevezett direktor ezt követően a Nemzeti Színházba teszi át székhelyét. Vidnyánszky a déli órákban személyesen ment ki a jegypénztárhoz, ahol tömött sorokba rendezte a jegyre váró, egyre duzzadó tömeget. Bár konkrétumokat még nem tudni, sokan tartanak attól, főleg a jobboldalon, hogy a debreceni kultúrpolitika baloldali beállítottságú színészeket szerződtet, netán személyesen Alföldi Róbertet bízza meg a Csokonai Színház vezetésével az új színházi évadra.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/25  •  XII. 4. – XII. 17.
SAJNOS A HÁZELNÖK ÚRNAK IDÉN MÁR TÍZ ROHAMA VOLT Para-Kovács Imre: Doktor Kövért világítótoronyba helyezték, ahol levont a delfinek fizetéséből hárommilliárdot, majd sirályt sütött Váncsa István okoskenyeret hajkurászik a pékségben Bartus László: Putyin medvenyelvet főz Németh Szilárd pacalreceptje alapján Farkasházy Tivadar: Szerezzen a szülő iskolát, műveltséget, tudást a gyereknek, az államnak pont elég a sok stadionnal vesződni Dési János: Hányat tudott Deák Ferenc dekázni? Képes volt-e fejelni gróf Bethlen István? Pedig ők is igazságügyminiszterek voltak Smuzewitz Ilona: Tudatfoglalási vészhelyzetet hirdetett a kormány! Bakács Tibor Settenkedő: Már a havat is ellopják, az elakadt hóekék csak tudatunk tartalmának letisztítására jók Vízcipő: új tudományos rovatunk Magyar Nemzeti Hungarikumtudatot mért a Ludovikán
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.