Vidnyánszky-rajongók rohama Debrecenben

Ürmös Zsolt
2013. 02. 06. · Hócipő 2013/03
Vidnyánszky Attilarajongók rohamozták meg a debreceni Csokonai Színházat. A hatalmas jegyvásárlási láz hátterében egyértelműen az állhat, hogy a Vidnyánszky Attila jelenlegi igazgató vezette társulat már csak márciustól júniusig játszhatja a színdarabjait Debrecenben, hiszen a frissen kinevezett direktor ezt követően a Nemzeti Színházba teszi át székhelyét. Vidnyánszky a déli órákban személyesen ment ki a jegypénztárhoz, ahol tömött sorokba rendezte a jegyre váró, egyre duzzadó tömeget. Bár konkrétumokat még nem tudni, sokan tartanak attól, főleg a jobboldalon, hogy a debreceni kultúrpolitika baloldali beállítottságú színészeket szerződtet, netán személyesen Alföldi Róbertet bízza meg a Csokonai Színház vezetésével az új színházi évadra.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.