Szijjártóé az Aranylabda!

Ürmös Zsolt
2013. 01. 29. · Hócipő 2013/02
Ellen-Aranylabda díjat alapított a Civil Összefogás Fórum, mert szerintük idén Lionel Messi helyett a Dunakeszi Kinizsi Maradonájának, a hazai futsal Ronaldójának, Szijjártó Péternek járt volna az Aranylabda. Edzője szerint az államtitkár egymaga három csatárral is felér, hiszen jobb lába Pelé, bal lába Puskás Öcsi, középen pedig Tököli. Véleménye szerint mi sem bizonyítja jobban a politikus zsenialitását, mint hogy az NBI-es futsalcsapatnál sorban állnak a szponzorok. „Peti mögött többek között olyan támogatók vannak - mint a Porsche, a Bombardier, és persze a Közgép -, amilyenekkel még a Barcelona sem dicsekedhet. Ha Peti csak feleolyan jó politikus lenne, mint ahogy focizik, ő lenne az új Gandhi - nyilatkozta Orbán Viktor, majd hozzátette: „De szerencsére nem az!”.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.