Szijjártóé az Aranylabda!

Ürmös Zsolt
2013. 01. 29. · Hócipő 2013/02
Ellen-Aranylabda díjat alapított a Civil Összefogás Fórum, mert szerintük idén Lionel Messi helyett a Dunakeszi Kinizsi Maradonájának, a hazai futsal Ronaldójának, Szijjártó Péternek járt volna az Aranylabda. Edzője szerint az államtitkár egymaga három csatárral is felér, hiszen jobb lába Pelé, bal lába Puskás Öcsi, középen pedig Tököli. Véleménye szerint mi sem bizonyítja jobban a politikus zsenialitását, mint hogy az NBI-es futsalcsapatnál sorban állnak a szponzorok. „Peti mögött többek között olyan támogatók vannak - mint a Porsche, a Bombardier, és persze a Közgép -, amilyenekkel még a Barcelona sem dicsekedhet. Ha Peti csak feleolyan jó politikus lenne, mint ahogy focizik, ő lenne az új Gandhi - nyilatkozta Orbán Viktor, majd hozzátette: „De szerencsére nem az!”.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/25  •  XII. 4. – XII. 17.
SAJNOS A HÁZELNÖK ÚRNAK IDÉN MÁR TÍZ ROHAMA VOLT Para-Kovács Imre: Doktor Kövért világítótoronyba helyezték, ahol levont a delfinek fizetéséből hárommilliárdot, majd sirályt sütött Váncsa István okoskenyeret hajkurászik a pékségben Bartus László: Putyin medvenyelvet főz Németh Szilárd pacalreceptje alapján Farkasházy Tivadar: Szerezzen a szülő iskolát, műveltséget, tudást a gyereknek, az államnak pont elég a sok stadionnal vesződni Dési János: Hányat tudott Deák Ferenc dekázni? Képes volt-e fejelni gróf Bethlen István? Pedig ők is igazságügyminiszterek voltak Smuzewitz Ilona: Tudatfoglalási vészhelyzetet hirdetett a kormány! Bakács Tibor Settenkedő: Már a havat is ellopják, az elakadt hóekék csak tudatunk tartalmának letisztítására jók Vízcipő: új tudományos rovatunk Magyar Nemzeti Hungarikumtudatot mért a Ludovikán
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.