Szijjártóé az Aranylabda!

Ürmös Zsolt
2013. 01. 29. · Hócipő 2013/02
Ellen-Aranylabda díjat alapított a Civil Összefogás Fórum, mert szerintük idén Lionel Messi helyett a Dunakeszi Kinizsi Maradonájának, a hazai futsal Ronaldójának, Szijjártó Péternek járt volna az Aranylabda. Edzője szerint az államtitkár egymaga három csatárral is felér, hiszen jobb lába Pelé, bal lába Puskás Öcsi, középen pedig Tököli. Véleménye szerint mi sem bizonyítja jobban a politikus zsenialitását, mint hogy az NBI-es futsalcsapatnál sorban állnak a szponzorok. „Peti mögött többek között olyan támogatók vannak - mint a Porsche, a Bombardier, és persze a Közgép -, amilyenekkel még a Barcelona sem dicsekedhet. Ha Peti csak feleolyan jó politikus lenne, mint ahogy focizik, ő lenne az új Gandhi - nyilatkozta Orbán Viktor, majd hozzátette: „De szerencsére nem az!”.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.