Aranykalászos Gazdag-képzést indít a Fidesz

Ürmös Zsolt
2013. 01. 09. · Hócipő 2013/01
Simicska Lajos és Nyerges Zsolt vezetésével OKJ-s oligarchatanfolyamon képezné ki a frissen állami földtulajdonhoz jutott kormányközeli vállalkozókat a Fidesz. Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára ezért bejelentette, hogy januártól a megyei pártirodákban Aranykalászos Gazdagtanfolyamokat indítanak. Az előadás-sorozat hallgatói többek között megtanulhatják, hogy mi is az a föld, és hogyan kell földalapú támogatásokat felvenni műkörmös végzettséggel. Ezenkívül olyan fontos gyakorlati kérdésekre is választ kapnak majd kezdő oligarchák, mint például „Mit kell tenni, ha elakad a sportkupé a szántásban?”, és „Hogyan simogassunk parasztokat?”.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.