Aranykalászos Gazdag-képzést indít a Fidesz

Ürmös Zsolt
2013. 01. 09. · Hócipő 2013/01
Simicska Lajos és Nyerges Zsolt vezetésével OKJ-s oligarchatanfolyamon képezné ki a frissen állami földtulajdonhoz jutott kormányközeli vállalkozókat a Fidesz. Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára ezért bejelentette, hogy januártól a megyei pártirodákban Aranykalászos Gazdagtanfolyamokat indítanak. Az előadás-sorozat hallgatói többek között megtanulhatják, hogy mi is az a föld, és hogyan kell földalapú támogatásokat felvenni műkörmös végzettséggel. Ezenkívül olyan fontos gyakorlati kérdésekre is választ kapnak majd kezdő oligarchák, mint például „Mit kell tenni, ha elakad a sportkupé a szántásban?”, és „Hogyan simogassunk parasztokat?”.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/25  •  XII. 4. – XII. 17.
SAJNOS A HÁZELNÖK ÚRNAK IDÉN MÁR TÍZ ROHAMA VOLT Para-Kovács Imre: Doktor Kövért világítótoronyba helyezték, ahol levont a delfinek fizetéséből hárommilliárdot, majd sirályt sütött Váncsa István okoskenyeret hajkurászik a pékségben Bartus László: Putyin medvenyelvet főz Németh Szilárd pacalreceptje alapján Farkasházy Tivadar: Szerezzen a szülő iskolát, műveltséget, tudást a gyereknek, az államnak pont elég a sok stadionnal vesződni Dési János: Hányat tudott Deák Ferenc dekázni? Képes volt-e fejelni gróf Bethlen István? Pedig ők is igazságügyminiszterek voltak Smuzewitz Ilona: Tudatfoglalási vészhelyzetet hirdetett a kormány! Bakács Tibor Settenkedő: Már a havat is ellopják, az elakadt hóekék csak tudatunk tartalmának letisztítására jók Vízcipő: új tudományos rovatunk Magyar Nemzeti Hungarikumtudatot mért a Ludovikán
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.