Semjén Zsolt-másolatot találtak a Parlamentben

Ürmös Zsolt
2012. 11. 28. · Hócipő 2012/24
Megoldódni látszik Semjén Zsolt plágium-ügye, mely Pállfy István MSZP-s keresztényüldözős vádjai után igazi science fiction fordulatot vett. Kiderült ugyanis, hogy nemcsak a KDNP frakcióvezetőjének doktori dolgozata, de maga Semjén Zsolt is másolt. A két Semjén Zsoltot egy fideszes képviselő szúrta ki, aki délutáni üléstermi bóbiskolásából felébredve két Semjént pillantott meg a kormánypárti padsorokban. Míg az egyik épp felszólalt, a másik - Semjénklón - ismeretlen dokumentumokat másolt szorgalmasan. Így tehát Semjén PhD-dolgozata a másolat másolatának másolata, vagyis eredeti!

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.