Zsákos Frodók az MTV-n

Ürmös Zsolt
2012. 02. 08. · Hócipő 2012/03
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa rendeletben kötelezi a közmédia riportalanyait, hogy ezentúl riportkészítés közben mindig legyen náluk egy zsák, amit kérés esetén a fejükre tudnak húzni. „Az utólagos kiretusálás nagyon költséges dolog, főleg azok után, hogy rengeteg szakembert voltunk kénytelenek elbocsátani a közmédiától. Ezért nagyban megkönnyíti munkánkat, ha a riportalanyok beszélgetés közben kartondobozt, chipseszacskót vagy szemeteszsákot húznak a fejükre” - nyilatkozta Szalai Annamária, majd egy újrapapírból készült zacskót húzott a fejére, és a Kunigunda utca irányában távozott.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/19  •  IX. 11. – IX. 24.
KÖTCSÉN MEGKÉRDEZTÉK ORBÁNT, KEZDHETIK-E A PIRAMISÁT! Váncsa István a pofátlan, halszagú finnekről, ahol súlyos veszélyben van a médiapluralizmus, Angliának pedig alkotmánya sincs Para-Kovács Imre Kötcséről: leszül, leszavaz, az abortusz pedig egyházmegyei ajánlással ingyenes marad Farkasházy Tivadar kiszámolta, Mészáros Lőrincnek és társainak 300-500 ezer év néz majd ki Uj Péter a széles körű technológiai fejlődés Janus-arcának sötétebbik oldaláról: a mindenhonnan bömbölő zenéről Smuzewitz Ilona megtudta: Tarlós szerint Karácsony mozgólépcsőzni sem tud, mert nem budapesti Dési János bejárta az országot a Felcsúti Kisvasúttal Szenzáció! Három Tarlóst találtunk: az 1990-est, a 2008-ast és a 2019-est – semmi közük egymáshoz! Kósa Lajos elmondta a Heti Kamunak, hogy azért 340 forint az euró, mert az Antarktiszon kigyulladt a hó!
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.