Avasi család költözött Gyurcsányékhoz

Ürmös Zsolt
2012. 02. 08. · Hócipő 2012/03
Viszonozta Gyurcsány Ferenc látogatását egy tizenkét tagú miskolci család. Az Avas lakótelepről érkező látogatók 1200-as Ladájukkal hétfőn értek a Szemlőhegyi utcába, és azonnal birtokba is vették a Gyurcsány-rezidenciát. A volt kormányfő megmutatta nekik szerény hajlékát, a vendégek hálájuk jeléül a nappali parkettájából tábortüzet raktak, és jó hangulatú bográcsozással köszöntötték vendéglátójukat. A vendégeknek elnyerte tetszését a környék is, így örömükben felszedtek 500 méter rézkábelt és 10 db öntöttvas csatornafedőt a szomszédos utcákban. A család tagjai kérdésünkre elmondták: tervezik még a parlamenti büfé meglátogatását, valamint hogy részt vesznek az Altusz Zrt. igazgatósági ülésén is.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/19  •  IX. 11. – IX. 24.
KÖTCSÉN MEGKÉRDEZTÉK ORBÁNT, KEZDHETIK-E A PIRAMISÁT! Váncsa István a pofátlan, halszagú finnekről, ahol súlyos veszélyben van a médiapluralizmus, Angliának pedig alkotmánya sincs Para-Kovács Imre Kötcséről: leszül, leszavaz, az abortusz pedig egyházmegyei ajánlással ingyenes marad Farkasházy Tivadar kiszámolta, Mészáros Lőrincnek és társainak 300-500 ezer év néz majd ki Uj Péter a széles körű technológiai fejlődés Janus-arcának sötétebbik oldaláról: a mindenhonnan bömbölő zenéről Smuzewitz Ilona megtudta: Tarlós szerint Karácsony mozgólépcsőzni sem tud, mert nem budapesti Dési János bejárta az országot a Felcsúti Kisvasúttal Szenzáció! Három Tarlóst találtunk: az 1990-est, a 2008-ast és a 2019-est – semmi közük egymáshoz! Kósa Lajos elmondta a Heti Kamunak, hogy azért 340 forint az euró, mert az Antarktiszon kigyulladt a hó!
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.