Kozmosz - 2012/01

Kozma György
2011. 12. 28. · Hócipő 2012/01

Gyurcsány:
Vajon a beismerés önmagában is bukás? Ez Orbán legsúlyosabb dilemmája.

Kósa:
Bocsika, mennyi lett a 3/4 éves utolsó növekedési adat? Magasabb lett a vártnál? Az EU-átlagnál magasabb .

Karácsony:
A Fidesz legfontosabb szövetsége az apátia.

Michl József (KDNP):
Van gyerek, akinek egy koki dicséretnek tűnik. Most akkor is el kell járni, ha a gyerek nevet a kokin?

Nagy Navarro:
Addig nem hagyjuk abba, amíg a közmédia rendszere meg nem tisztul a hírhamisítóktól.

Gerlóczy Márton:
Minden reggel ugyanazt a könyvet nézem, mert valamit nézni kell.

Gémesi György:
Attól lóg ki a lóláb, hogy 12-en utaztak az Azori-szigetekre. Páneurópai roma stratégia nem is létezik.

Zagyva Gyula:
Tegnap bomberdzsekiben jöttem be a papírokat intézni.

Szörényi:
Ha egyszerre támadnak a főtáltosok és a pilishercegek, meg a szoclib észosztók, akkor nagyjából jó úton járok, nem?

Wittner:
A nyirkai jóslat, a hét magyar táltos kiment a rókadombra hogy jelet kapjon: s benne van 56, Nagy Imre, rozsdásodik a medve lánca, galamb képében jön a karvaly, azaz Amerika diktál... jó lesz, ha imádkozunk.

Poór Péter:
Meggyőződésem, hogy a főpolgármester úr, akit egy rendkívül széles látókörű, higgadt és korrekt embernek ismerek, egyértelműen szakmai okokat vett figyelembe, amikor Dörnert kinevezte.

Máté Péter:
Csurka és Dörner nem fasiszta és nem náci. Hanem fajvédő fajgyűlölő... ezt odahaza bárki megteheti, de nem viheti a nyilvánosság elé.

Márta István:
Új pozíciómmal erősíthetem az Új Színház arculatát, és talán küzdelmét is, hisz az ügynek még nincs vége.

Balassa Sándor:
A röfögőkből újra birodalomdöntő néppé válhatunk. Az Új Színházra szükség van, mert kell a szellemi küzdelem.

Heller:
Egész Európának nincs önálló hadserege, tehát nincs szuverenitása, vagy korlátozott... a százmillió hullát viszont az európai elkülönült nemzetállamok hozták létre.

Czeizel:
Óriási a bevándorlás egész Európában. Szeretnék bevezetni a magyar rendszert, de be kellett vallanom, hogy megszűnt az országos hálózat.

Hack:
20 éve azt mondták, azért nem szabad feszegetni az ügynök-ügyet, mert túl közel vagyunk időben, most azt mondják, késő.

Alföldi:
Ki az a Csurka, hogy állandóan róla kell beszélni?

Ókovács:
Szinetár Miklós mondása: az Operaház az egyetlen hely, ahol megmaradt a népköztársaság.

Iványi:
Eszembe jutott a név: Beszélő.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.