Kozmosz - 2011/22

Kozma György
2011. 11. 03. · Hócipő 2011/22

Gáspár Sándor:
Ami elkeserítő, az az, hogy Eperjes a saját fészkébe pottyantott egy hatalmasat, és most pucolhatjuk magunkról a fekáliát.

Márta István:
Beszéltem Eperjes Károllyal. Azt kértem tőle, hogy fegyelmezetten játssza el a kiszabott darabokat január 31-éig.

Fábry Sándor:
Egy faluban élek Dörnerrel, gyakran állunk sorba a CBA-ban.. a pályázat visszavonása nagyjából eldőlt... de kitűnő színész, legyünk toleránsak.

Heller Ágnes:
Csak a világnézetük miatt nevezik ki. Makovecz éjjel-nappal zsidózott, de nem ezért kapott kitüntetést... A Horthy-korszakban nem volt nyilas színház.

Hegedűs D. Géza:
Akik programszerűen hirdetik az antiszemitizmust, nem kaphatnak közpénzen működő színházat, mert ezzel a gesztussal hivatalos szintre emelik a gyilkos ösztönt.

L. Simon László:
Az értelmiség Dörnerékkel kapcsolatban egyértelmű állásfoglalást vár, de mélyen hallgatott amikor 2006. október 23-án véresre verték az utcán a magyar embereket.

Cserhalmi György:
Az első Fidesz-kormány által politikai karanténba zárt rémet valakik úgy gondolták, ki kell engedni... nyilas is kap szakrális teret: ijesztő

Pozsgai Zsolt:
Létezik torontói magyar színház.

Nádasdy Ádám:
Önt mi tettük posztjára, ne reagáljon hideg cinizmussal, hogy a "legkisebb változás ellen is tiltakoznak", ez nem kis változás..

Tettamanti Béla:
Az elmúlt héten Esterházyt, Örkényt, Háy Jánost olvastam és Dörner pályázatát aranyozott kiadásban.

Kertész Ákos:
Senki nem értesített, hogy megfosztottak díszpolgárságomtól.

Kulka János:
Nem tetszik a rendszer, mert látványosan nem szereti a kultúrát.

Gyurcsány Ferenc:
Ha feláll az új párt, vezető szerepet vállalok benne.

Zamecsnik Péter:
Gyurcsány nem követett el terrorcselekményt. Az ilyen jelentések a jogbiztonság aláásására alkalmasak.

Bródy János:
Emlékszem, húsz éve is egy párt irányított mindent... és idézek egy régi kiáltványt Orbán Viktortól a politikai hazugságokról.

Hankiss Elemér:
A szabadsághoz bátorság kell.

Boross Péter:
Azért hangzik ma magyar szó még, mert évszázadonként fellángolt a szabadságvágy, mely nem számolt a realitásokkal.

Bíró Kriszta:
A haza nem egy hisztérikus női vámpír, akiért meg kell halni - írta Karinthy 1915-ben.

Schmidt Mária:
Ha már tudunk egymással beszélgetni, van esély akkor egy kicsit könnyíteni a lelkünkön.

Müller Péter Sziámi:
Sehol egy új Nietzsche, hogy istenítse az Unterübermenscheket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/12  •  V. 31. – VI. 13.
FELCSÚTI MÁTYÁS 60
Énekszó és pávatánc köszöntse!
Váncsa István: olyan hosszúak a kórházi várólisták, hogy 7,6 milliárd év múlva érünk a végére, mikor a Nap vörös óriássá duzzad, addig meg csak kibírjuk valahogy Para-Kovács Imre aggódik, nem lesz-e baj abból, hogy a katari emír hamarabb gratulált Erdogan győzelméhez, mint a magyar miniszterelnök Farkasházy Tivadar: a Barátság-kőolajvezeték itteni végét megtekintő szovjet turistacsoportról Smuzewitz Ilona: Majdnem béremelést kaptak a tanárok Kéri László megszerezte a vezér 60. születésnapja alkalmából történő spontán felköszöntésének forgatókönyvét Havas Henriket bízták meg a szittya gondolkodású új honvédfőparancsnok felkészítésével Verebes István Vágó Istvánra emlékezik Dési János: a nép koszos zoknival fogja megdobálni az utolsó lap szerkesztőségét, amely tévedésből megírja az igazságot A Heti Kamu megtudta: ezentúl a greenwichi időhöz mérik a mentők kiérkezését Figyelem! Mától hetven helyett hatvannal kezdődik a pesti trolik számozása!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.