Kozmosz - 2011/18

Kozma György
2011. 09. 07. · Hócipő 2011/18

Fellegi:
Nem utasításokat fogadunk el külföldről, hanem partnerként... folyamatos egyeztetésben hozzuk a döntéseket.

Chikán Attlia:
Nem értem, miért nem volt felkészültebb a kormányrúdhoz került csapat.

Orbán:
Ezt otthonvédelmi monotoring bizottságnak neveztük el... a költségszámítás rendje rendkívül tarka képet mutat.

Binder István (PSZÁF):
A szerződés aláírásakor az ügyfél magára vállalja a devizahitel árfolyamkockázatát.


Páva Zsolt:
Semmi kifogásom Kodály Páva-variáció ellen, ahogy azt sem veszem magamra, ha az állatkertben meglátok egy pávát.

Ókovács Szilveszter:
Az ember előadó-művészként tagadhatatlanul exhibicionista. Kötelességem bemutatni az igazi, nem a bulvármédia megborult értékrendje szerinti nagyságokat.

Stadler Mária:
Megkövetem és szívből bocsánatot kérek Gyurcsánytól indulatos szavaimért. Ez a feltétele, hogy Istentől bocsánatot nyerjek. Én csak tisztázni akartam Budaházy szerepét. Ha radikális, akkor miért nem Gyurcsányt lövi le.

Schiffer:
A 92-es demokratikus Charta szóvivői egész egyszerűen nincsenek abban a helyzetben, hogy ma bárkit... jogállami normákról kioktassanak.

Majtényi:
Aki 70 évre titkosít, az ki se nyitotta az erről szóló törvényt. Nincs olyan, hogy a titokgazda titkos. Az abszurd abszurdja, hogy a titkosítás titkos.

Kalmár Péter:
Sztálin dublőrét összetévesztik Sztálinnal, s a diktátor tévedéséből a Gulagra került...

Pálffy István:
Átmeneti szolidaritási adóként felmerült a gazdagabbak megadóztatása a Fidesz holdudvarához tartozó prominensek között. Nyugodtan lehet témázni ezen.

Tarlós István:
Nem vonzó számomra, ha hirtelen ráugranak csapatostul valakire. Amíg tényszerűen be nem bizonyosodik, hogy bármi is Kocsis István terhére írható... nincs ok rá, hogy felmentsem.

Ruttner György:
Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom az értesüléseket (hogy Stohl áldozatának nincs maradandó sérülése)

Nafi Diallo (DSK szobalány):
Isten a tanúm, az igazat mondom. Félek, hogy meg fognak ölni.

Kolosi Péter:
Nem lesz annyira rideg és kemény a műsor, mint amit olvasni róla.

Sebestyén Balázs:
Szeretném űrállomásról közvetíteni a műsort, ahonnan napi tizenhatszor látni a napfelkeltét.

Szendi Gábor:
Azt látom, hogy csak azoknak sikerül valami, akik bírják a frusztrációt.

Dobó Kata:
Jó ideje vártunk a babára... Már annyira látszik, hogy nem lehet tovább titkolni.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.