Lejárató Állat

Litkai és Czki
2006. 02. 01. · Hócipő 2006/03
Orbán Viktor jogi személy!

Független jogi szakértők (Kende Pál Lajos - Kende Péternek nem rokona!) és két, cégkapcsolatokat kávézaccból megállapító jós szerint Orbán Viktor nem természetes, hanem jogi személy, mégpedig valószínűleg kft.

Orbán Viktor édesanyja, helyesebben anyavállalata a Sárazsadány és Vidéke Takarékszövetkezet, míg másik ágon céges családfáját egészen az Alcsúti Láda- és Fakiegészítő Gyárban befolyással rendelkező ciprusi off-shore cégig tudja viszszavezetni, amelynek tulajdonosa két hajléktalan és egy bolgár nyugdíjas, akinek ellopták a személyi igazolványát.

Orbán Viktor eddig nem reagált lapunk állításaira, mert álláspontunk szerint felesleges megkérdezni, hiszen a tényekkel nehéz vitába szállni.


Gyurcsány Ferenc aszcendense buzi!

Munkatársunk a trolibuszon hallotta, miszerint Gyurcsány Ferenc aszcendense buzi. Természetesen, mivel lapunk csak két különböző, független forrásból megerősített és nem légből kapott híreket közöl, így munkatársunk felszállt egy másik trolibuszra is (a rendszám megtalálható szerkesztőségünkben) és ott is azt hallotta, hogy Gyurcsány Ferenc aszcendense buzi. Természetesen a hír hallatán rögtön értesítettük a NetKacsa internetes portált is, hogy meleglistáját egészítse ki egy újabb bizonyítottan nem heteroszexuális illető

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.