Kozmosz - 2011/09

Kozma György
2011. 05. 04. · Hócipő 2011/09

Schmitt Pál:
Mindenki számára érthető, egyszerre nemzeti és európai alaptörvény.

Kolláth György:
Kifelejtették a jelenlegi alkotmány hatályon kívül helyezését, így 2012-től két alkotmány lesz.

Szijjártó Péter:
A bojkott-politika demokráciákban nem tud sikeres lenni.

Joshi Bharat:
Minden férfinak jót tesz az intim torna.


Kövér László:
Kaptunk egy esélyt, hogy ami az elmúlt 20, illetve 100 évben elromlott, azt kijavítsuk.

Pápa:
A megbékélés véget vethet a gyűlöletnek a közel-keleten.

Fülöp Sándor (Jövő Nemzedék biztosa):
Az új alaptörvény elismeri: át kell alakítani a környezetromboló életmódot.

Füzesséry József:
A közmunkát végző cigányokat polgárőröknek kéne besorolni, hogy védjék a települések békéjét.

Jankovics Marcell:
Az Imbolc napi tisztító tüzeket helyettesíthette a szentelt gyertya lángja... így az egyház a karneváli duhajkodásnak kegyes színezetet adott.

Hankiss Ágnes:
Mi lehet a magyarázat Heller hisztérikus elfogultságának? Régi bűnnek hosszú az árnyéka.

Stohl Adnrás:
Elég lenne a közvélemények, ha lényegesen kevesebb büntetést kapnék.

Kiss Ramóna:
Beléptem a stúdióba, azzal fogadtak, hogy na, most levágjuk a hajadat. Zöldfülű tinédzserként nem mertem szólni, csak a könnyeim potyogtak.

Fábry Sándor:
Jogász barátom küldött egy passzust, így hangzik: főműsoridőben tilos azonos neműek csókolózása, illetve nem szabad dicsérni a házasságtörés... pedig nem rossz, ugye?

Schmuck Andor:
Újévi fogadalmam, hogy visszaszerzem volt feleségem. Annak idején lovas hintóval mentem érte a lakóterepre, ő meg helikopterúttal lepett meg.

Lévai Anikó:
Krúdy Gyula egyik novellája a disznóvágásról elmélkedik. Talán ez az egyetlenegy teendő, amiben az asszonyok elismerik, a férfiak jobban értenek hozzá.

Szinetár Dóra:
A japán konyha nekem a szívem csücske, és ott nincs liszt. Jó lenne egyszer elmenni Japánba.

Szandi:
Évek óta kacérkodom a gondolattal, hogy a TF-re jelentkezem. Már nincs visszaút.

Korda György:
Lájkolj a fészbúkon.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/11  •  V. 17. – V. 30.
Gálvölgyi 75 – avagy a 104 és a 41 perc és egy közelgő születésnap! Farkasházy Tivadar: Nevezzék ki Gálvölgyit helyettes államtitkárnak! Para-Kovács Imre: Halló, operatív törzs? Küldjenek egy mentőmellényt, mert légzésem van! Váncsa István: sok éve már, hogy az állam elvette a kórházakat az önkormányzatoktól, csak rájött, hogy nincs itt semmi lopnivaló, így hagyja őket szétrohadni Smuzewitz Ilona: Ilyen tavasz után lehet még magyar nyár? És majd sokat izzadunk a nagy magyarban? – avagy az átköltés korlátairól és kudarcairól Verebes István: Egy magát különleges gondolkodónak valló valakinek a monológja Havas Henrik: alapítson elvált nők klubját Varga Judit Kósa felségével, és legyen a fővédnökük Szájer József! Dési János: a száraz kenyér szaros pelenkák közüli kihalászásának technikájáról A Heti Kamu megtudta, jövőre az összes tankönyvből kiírják a Homo sapienst, amit ezentúl Magyar sapiensnek neveznek Mindent vágott! – közel ezer képünk van Vágó Istvánról, helyünk viszont csak négy oldalnyi remek pillanatára volt
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.