Kozmosz - 2011/04

Kozma György
2011. 02. 23. · Hócipő 2011/04

Orbán Viktor:
A médiatörvény ürügyén támadást indítottak Magyarország ellen. A kormány ezt a támadást visszaverte.

Szíj Melinda:
Én nem magyarázom magam senkinek... nem vagyok az igazság bajnoka, nem harcolok.

Kósa Lajos:
Az uniós médiabiztos említi, hogy a törvény nem egyeztethető az uniós elvekkel, de példát nem mond. Miért? Kifogyott a nyomtató? Hazament a titkárnő?

Schiffer András:
Az Európai Parlamentben nem az egész országot sértették meg a médiatörvény miatt.


Jávor Benedek:
Meghirdetett egy 2014-ig terjedő tervet konkrétumok nélkül.

Harrach Péter:
Rendezetté kell tennünk a világot.

Szili Katalin:
E testületnek menedzselni kell a konzultációs szakaszt... mindenki mondjon véleményt... most készülnek a kérdések... demokrácia többféle lehet.

TGM:
Ahol a gyöngéket büntetik, ott nincs köztársaság. Ez az állam hazugságaival... nem érdemli meg az engedelmességünket.

Mubarak:
Ígéreteimet tisztességesen meg akarom tartani, nincs visszalépés, követeléseitek jogosak... hibákat követtünk el... megbüntetjük az elkövetőket.

Vona Gábor:
Németh Zsolt keresi a kipáját... lehet, hogy Egyiptomban forradalmat csinált Orbán, de itt még nem látjuk ennek jeleit.

Oszkó Péter:
A pályázati előkészítő bizottság jelezte, hogy megfelel a feltételnek a pályázat.

Bauer Tamás:
Zuschlag lehallgatott telefonja szerint Gyurcsány fellépett Zuschlag ellen. A Fidesz milliárdos kiadásainak nincs nyoma papíron.

Joshi Barat:
Melinda érzékeny lélek, tele komplexusokkal. Képtelen elfogadni, hogy jelentkezett a műsorba és így előtérbe került.

Bakács Tibor:
Nem volt pénzem és éhes voltam, azért loptam.

Makk Károly:
A film érzékenyen reagál arra, ami történik, de semmit nem tudunk arról, mit jelent az, hogy Andy Vajna főproducer. Nincs kapcsolata a filmszakmával.

Karim Rasid:
Rózsaszín repülőket és autókat gyártanék.

Víg Mihály:
A Gödör szervezőinek jutott eszébe a fesztivál fényét emelendő meghívjuk a Mariettát...

Méhes Marietta:
Nem akarok a múlttal foglalkozni.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.