Marabu rajzai - 2006/02

Marabu
2006. 01. 18. · Hócipő 2006/02
Magyar vizslák

Csapás a lakásmaffiára

- A Lévai tér hatos padjára még nincs tulajdoni bejegyzés. Ha siet, még ott töltheti az éjszakát.

Rendnek muszály lenni

- Próbáljunk az autótól látótávoldágban járőrözni, nehogy lelopják a kereket, mint múltkor!

Biztos, ami biztos

- Halló! Lloyds? ... Igen, tudom, hogy a belvízre nem kötnek biztosítást, na de mi van, ha az egyik traktorom léket kap, és elsüllyed?

Korszak

- Hányszor mondjam még, hogy ez egy tömegekhez szóló bulvárlap! Ezeket a bonyolult työ meg dzsö betűket azonnal húzza ki a szövegből!

Aggyneki

- Uraim, uraim! Tartsuk be a kampányidőszak íratlan szabályait! Az anyázás még elfogadott, de kérem, kerüljük a nagymamázást!

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.