Marabu rajzai - 2006/02

Marabu
2006. 01. 18. · Hócipő 2006/02
Magyar vizslák

Csapás a lakásmaffiára

- A Lévai tér hatos padjára még nincs tulajdoni bejegyzés. Ha siet, még ott töltheti az éjszakát.

Rendnek muszály lenni

- Próbáljunk az autótól látótávoldágban járőrözni, nehogy lelopják a kereket, mint múltkor!

Biztos, ami biztos

- Halló! Lloyds? ... Igen, tudom, hogy a belvízre nem kötnek biztosítást, na de mi van, ha az egyik traktorom léket kap, és elsüllyed?

Korszak

- Hányszor mondjam még, hogy ez egy tömegekhez szóló bulvárlap! Ezeket a bonyolult työ meg dzsö betűket azonnal húzza ki a szövegből!

Aggyneki

- Uraim, uraim! Tartsuk be a kampányidőszak íratlan szabályait! Az anyázás még elfogadott, de kérem, kerüljük a nagymamázást!

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.