Marabu rajzai - 2006/02

Marabu
2006. 01. 18. · Hócipő 2006/02
Magyar vizslák

Csapás a lakásmaffiára

- A Lévai tér hatos padjára még nincs tulajdoni bejegyzés. Ha siet, még ott töltheti az éjszakát.

Rendnek muszály lenni

- Próbáljunk az autótól látótávoldágban járőrözni, nehogy lelopják a kereket, mint múltkor!

Biztos, ami biztos

- Halló! Lloyds? ... Igen, tudom, hogy a belvízre nem kötnek biztosítást, na de mi van, ha az egyik traktorom léket kap, és elsüllyed?

Korszak

- Hányszor mondjam még, hogy ez egy tömegekhez szóló bulvárlap! Ezeket a bonyolult työ meg dzsö betűket azonnal húzza ki a szövegből!

Aggyneki

- Uraim, uraim! Tartsuk be a kampányidőszak íratlan szabályait! Az anyázás még elfogadott, de kérem, kerüljük a nagymamázást!

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/11  •  V. 22. – VI. 4.
Para-Kovács Imre: mi járhatott a fékezhetetlen agyvelejű külügyér, Szijjártó fejében, amikor kiderült, hogy az oroszok már nem csak a spájzban vannak? Smuzewitz Ilona: azért sújtotta egyedül a magyar embereket a háborús infláció, mert a magyar kormány békepárti Váncsa István a magyarok fehérneműjében kutakodó Putyinról Farkasházy Tivadar: nade mit keresett egyszerre Budapesten Ahmedinezsád és Hszi Cin-ping, akinek annyira zárt volt a programja, hogy még összerakni sem lehetett? Havas Henrik fültanúja volt, milyen mestertervvel akarja Orbán Viktor magunk mögött tartani Bulgáriát Lendvai Ildikó Orbán titkoskampányáról, amit Orbán üres utcákon tart Dési János: Vajon elhiszi-e Mészáros Lőrinc, hogy a nála parkoló ezermilliárd az övé? Verebes István újabb Örkényiádái Selmeczi Tibor a mosoly országáról (Kína) és a kész röhejről (Magyarország) A Heti Kamu megtudta, pirossapkás kínai önkéntesek segítik majd a margitszigeti Békemenetet is.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.