Előkerült Földesi-Szabó

Ürmös Zsolt
2011. 01. 12. · Hócipő 2011/01
A bírósági tárgyalásáról az ítélethirdetés után angolosan távozó, majd azóta magáról életjelet nem adó Földesi-Szabó László, az eddigi híresztelésekkel ellentétben, nem Thaiföldre vagy Izraelbe szökött, hanem tökéletes rejtekhelyet találva Budapesten, a Kozma utcai börtön második emeletén, Farkas Péter cellájában, a priccs alatt rejtőzött el. Informátorunk szerint a fegyőröknek az vált roppant gyanússá, hogy Bálint Toncsi, az Együtt Egymásért Alapítvány elnökének volt felesége olyan sűrűn látogatta már Barcelona olimpiai bajnokát, hogy a börtönigazgató javasolta neki, jelentse be magát hozzájuk ideiglenesen.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/19  •  IX. 11. – IX. 24.
KÖTCSÉN MEGKÉRDEZTÉK ORBÁNT, KEZDHETIK-E A PIRAMISÁT! Váncsa István a pofátlan, halszagú finnekről, ahol súlyos veszélyben van a médiapluralizmus, Angliának pedig alkotmánya sincs Para-Kovács Imre Kötcséről: leszül, leszavaz, az abortusz pedig egyházmegyei ajánlással ingyenes marad Farkasházy Tivadar kiszámolta, Mészáros Lőrincnek és társainak 300-500 ezer év néz majd ki Uj Péter a széles körű technológiai fejlődés Janus-arcának sötétebbik oldaláról: a mindenhonnan bömbölő zenéről Smuzewitz Ilona megtudta: Tarlós szerint Karácsony mozgólépcsőzni sem tud, mert nem budapesti Dési János bejárta az országot a Felcsúti Kisvasúttal Szenzáció! Három Tarlóst találtunk: az 1990-est, a 2008-ast és a 2019-est – semmi közük egymáshoz! Kósa Lajos elmondta a Heti Kamunak, hogy azért 340 forint az euró, mert az Antarktiszon kigyulladt a hó!
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.